Karaköprü Belediyespor, Kocaeli'yle Berabere Kaldı - Son Dakika
Güncel

Karaköprü Belediyespor, Kocaeli'yle Berabere Kaldı

Karaköprü Belediyespor, Kocaeli\'yle Berabere Kaldı

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Karaköprü Belediyespor, hazırlık maçında Kocaelispor ile karşılaştı. Maç 1-1 berabere tamamlandı.

31.08.2014 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaköprü Belediyespor, Kocaelispor ile bir hazırlık maçı yaptı. Bolu Termal Otel'in sahasında yapılan maçı Barış Özgürçetin, yan hakemler Nasih Aydaş ve Fatih Kök yönetti. Karşılaşmanın ilk yarısında oldukça başarılı bir oyun sergileyen Karaköprü Belediyespor, 33. dakikada Kocaelispor oyuncusu Burak Özbakır'ın ceza sahası dışından attığı gol ile skor 1-0 oldu. İlk devrede mağlup olan Karaköprü Belediyespor, rakip takımı oynadığı taktiklerle zorlayarak avantaj sağladı. İkinci yarıda oyuncu değişikliğine giden Kocaelispor, Eray Çalışkan ve Ali Köse'yi çıkartarak yerlerine Dilaver Kayacık ve Mert Yavuz'u oyuna aldı. Maçın 54. dakikasında atak yönü sağ kanattan Karaköprü Belediyespor'un kullandığı kornerde top kafalardan sekti ve Kadir Öge topu gol çizgisi üzerinden çıkardı. 61. dakikada Kocaelispor çok önemli bir gol kaçırdı. Atılan pas sonrasında Aliberk Tetik, Karaköprü Belediyespor kalecisi Ömer Faruk Engin ile karşı karşıya kaldı. Ancak Aliberk bu pozisyonu kaçırdı. Her iki takımda göstermiş olduğu başarılı oyunla birçok gol pozisyonunu kaçırdı. Ancak maçın 80. dakikasında Karaköprü Belediyespor oyuncularından Ahmet Kurt'un pasında İhsan Coşkun topla buluştu ve Kocaelispor oyuncusu Volkan Arslan'ın üzerinden yaptığı şık aşırtma vuruşu ile İhsan Coşkun skoru 1-1'e getirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca maç berabere bitti.

Maç sonrası konuşan Karaköprü Belediyespor Teknik direktörü Ahmet Görgün, "Zorlu bir mücadele oldu. Oynanan maçtan futbolcularım açısından memnunum. İnşallah sezon başlayana kadar toparlanıp daha iyi olacağız" dedi. Karaköprü Belediyespor oyuncularından Ahmet Kurt ise "Güzel bir kamp ortamımız var. Hazırlıklarımız iyi gidiyor bunları toparlayıp sezona gireceğiz" diye konuştu. (Kaynak:Gazeteİpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Karaköprü Belediyespor, Kocaeli'yle Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement