Karaman 6 Aydır Kayıp Olan Posta Dağıtıcısı, Barajda Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Karaman 6 Aydır Kayıp Olan Posta Dağıtıcısı, Barajda Aranıyor

6 aydır kayıp olan posta dağıtıcısı, barajda aranıyorKARAMAN'da 6 ay önce evden çıkıp otomobiliyle ayrılan ve bir daha geri dönmeyen 27 yaşındaki bekar posta dağıtıcısı Ahmet Uysal'ın, dövülüp, baraja atıldığı iddiası üzerine Fisadun Baraj'ın da arama çalışması başlatıldı.

23.02.2017 14:20

6 aydır kayıp olan posta dağıtıcısı, barajda aranıyor

KARAMAN'da 6 ay önce evden çıkıp otomobiliyle ayrılan ve bir daha geri dönmeyen 27 yaşındaki bekar posta dağıtıcısı Ahmet Uysal'ın, dövülüp, baraja atıldığı iddiası üzerine Fisadun Baraj'ın da arama çalışması başlatıldı. İki gündün süren arama çalışmalarında şu ana kadar her hangi bir ize rastlanılmadı.

Merkez Ahmet Yesevi Mahallesi'nde oturan PTT'de posta dağıtıcısı olarak görev yapan Ahmet Uysal, geçen 15 Ağustos günü gece 70 FZ 843 plakalı otomobiliyle evden ayrıldıktan sonra bir daha dönmedi. Gece oğullarının eve dönmemesi üzerine ailesi de polise haber verdi. Ancak tüm yapılan aramalara rağmen Ahmet Uysal'ın izine rastlanmadı. Uysal'ın kullandığı otomobilin plakası da hiçbir ilde emniyete ait plaka tanıma sistemine denk gelmedi.

Ayakkabı tamircisi baba Ramazan Uysal, daha önce basın kuruluşları aracılığıyla da da oğlunun bulunması için sesini duyurmaya çalıştı. Ramazan Uysal, geçtiğimiz gün özel bir televizyon kanalındaki programa katılarak da oğlunun bulunmasını istedi. Canlı yayınlanan programa katılan ve isminin açıklanması istemeyen bir kişi, kayıp Uysal'ın, dövülüp, aracıyla birlikte Fisadun Barajı'na atıldığını duyduğunu ileri sürdü. Bunun üzerine polis, televizyon programına katılan kişinin ifadesini başvurdu. Ardından dün AFAD'a bağlı dalgıçlar tarafından su altı kamerası eşliğinde Fisadun Baraj'ın da arama çalışması başlatıldı. Şu ana kadar her hangi bir ize rastlanılmazken, arama çalışmaları devam ediyor. Ayrıca bugün öğle saatlerinde Yeşildere Barajı 'nda da arama çalışması başlatıldı.

(

Karaman 6 Aydır Kayıp Olan Posta Dağıtıcısı, Barajda Aranıyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karaman 6 Aydır Kayıp Olan Posta Dağıtıcısı, Barajda Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement