Karamanlı'da Köyler İçin Ortak Proje - Son Dakika
Güncel

Karamanlı'da Köyler İçin Ortak Proje

Karamanlı Kaymakamlığı ve Karamanlı Belediyesi, "Tüm Köyler İçin Çok Amaçlı Salon" projesini hayata geçirdi.

05.05.2016 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamanlı Kaymakamlığı ve Karamanlı Belediyesi, "Tüm Köyler İçin Çok Amaçlı Salon" projesini hayata geçirdi.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, projeye ilk etapta 4 köyün müracaat ettiğini, zamanla tüm köylerin proje dahil edileceğini söyledi.

Selimoğlu, projeye, ilk önce Kılçan köyü ile başladıklarını söyleyerek, köy muhtarı Ümit Özkan'ın, düğün, mevlit ve diğer organizasyonların yapılabileceği bir tesis için müracaatı olduğunu anlattı.

Kılçan köyünün, proje kapsamında belediyeden parke taşı konusunda yardım talebinin olduğunu dile getiren Selimoğlu, şunları kaydetti:

"Tüm köylerimize hitaben sayın Kaymakamımız Yusuf Altun ile görüşerek, parke taşı bizden, işçilik masrafları kaymakamlıktan olmak üzere, belediye-kaymakamlık işbirliği ile bir proje başlatmış bulunuyoruz. Bu projenin birincisini Kılçan köyünde uyguladık. Burada açık hava düğün salonu tamamlandı. Yaklaşık bin metrekarelik alanın taban döşemesi, parke taşıyla döşendi. Kılçan köyümüze hayırlı olsun."

Projenin devamında, Mürseller, Dereköy ve Kağılcık köylerinde de çalışmaların süreceğini ifade eden Selimoğlu, bu proje dışında belediye olarak tüm köylerin çevre düzenlemelerine malzeme ve iş makineleriyle destek verdiklerini belirtti.

Kılçan köyü Muhtarı Ümit Özkan, köydeki vatandaşların sosyal tesis konusunda isteklerine cevap vermek için çalışma başlattıklarını anlattı. Bu tür çok amaçlı salonların her köyde olması gerektiğini vurgulayan Özkan, bu tür tesislerin çağın gereksinimlerinden olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karamanlı'da Köyler İçin Ortak Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement