Karamürsel Alp Bilgievi İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Karamürsel Alp Bilgievi İftarda Buluştu

Karamürsel Alp Bilgievi İftarda Buluştu

Kocaeli Karamürsel Alp Bilgievinin idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

26.07.2014 11:55  Güncelleme: 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamürsel Alp Bilgievi'nin idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri, düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel Alp Bilgievi'nin öğrenci ve velileri iftar programında buluştu. Karamürsel Alp Bilgievi'nde düzenlenen iftar, öğrenci ve velilerin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin eğitime yaptığı en büyük katkılar arasında yer alan Bilgievleri, Ramazan ayında düzenledikleri etkinliklerle de idareci, öğretmen, öğrenci ve veliler arasında kaynaşmaya destek sağlıyor. Bu kapsamda Karamürsel Alp Bilgievi'nin düzenlediği iftar programı minik öğrencilerin okuduğu 'hoş geldiniz' ilahisiyle başladı. Kuran-ı Kerim'e geçen öğrencilere verilen hediyelerin ardından iftar duasıyla oruçlar açıldı. Ardından yemek duası ve öğrencilerin okudukları ilahiler eşliğinde program keyifle sürdü. Bilgievi yöneticileri evlerinde hazırladıkları yemeklerle iftar programına katkı sağlayan velilere teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karamürsel Alp Bilgievi İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement