Karapınar'da Okuma Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Karapınar'da Okuma Etkinliği

Karapınar\'da Okuma Etkinliği

Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu İlkokulu Müdürlüğü tarafından “Kütüphaneler Haftası” kapsamında kitap okuma etkinliği düzenlendi.

10.04.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu İlkokulu Müdürlüğü tarafından "Kütüphaneler Haftası" kapsamında kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Halkın kitap ve kütüphaneye ilgisini artırmak, okuma alışkanlığı ve kültürü konusunda farkındalık yaratmak amacıyla okuma etkinliği yapıldı. 2012 yılında başlatılan ve her yıl geleneksel hale getirilen "81 İlde Kitap Okuyoruz" Kütüphaneler Haftası kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Abdullah Güpgüpoğlu İlkokulu Okul Müdürü Ahmet İşkesen yaptığı açıklamada: " 'Okudukça Okuyorum' ve 'Her Yer Kütüphane' sloganlarıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğe, Karapınar Abdullah Güpgüpoğlu Ortaokulu ve Karapınar Galip Güpgüpoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrenci gurupları ve öğretmenleri de destek verdi. Karapınar Taşoluk Meydanında gerçekleştirilen etkinlik yaklaşık 30 dakika sürdü. Bu etkinlikteki amaçlarımızdan biri de "Çaycuma Okuyor" projesine katkı sağlamaktı. Etkinliğe destek olan tüm öğretmen, öğrenci gurupları ve velilerimize teşekkür ediyoruz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karapınar'da Okuma Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement