Karapınar'da Tayini Çıkan İlçe Müftüsü Gün'e Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Karapınar'da Tayini Çıkan İlçe Müftüsü Gün'e Veda Yemeği

Adana'nın Çukurova ilçesine tayini çıkan Karapınar Müftüsü Hüseyin Gün onuruna veda yemeği verildi.

17.09.2014 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Çukurova ilçesine tayini çıkan Karapınar Müftüsü Hüseyin Gün onuruna veda yemeği verildi.

Belediye Başkanlığı tarafından bir tesiste verilen veda yemeğine, İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Garnizon Komutanı Albay Oğuz Osman Cantürk, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile din görevlileri katıldı.

Başkan Yaka, Müftü Hüseyin Gün'ün 5 yıl boyunca önemli hizmetler yaptığını, bu süre içinde ilklere imza attığını söyledi.

Halkın gönlünde Gün'ün ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Yaka, "Müftü Gün, 5 yıl boyunca halkımızla iyi bir diyalog kurarak cami ve Kuran kurslarına önemli hizmetlerde bulundu. 'Haydi çocuklar camiye' kampanyası ile maneviyatla yetişecek bir gençliğin temellerini attı. Kendisine teşekkür ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

Karapınar'ın kendisi için ikinci memleketi gibi olduğunu ifade eden Gün ise ilçede dolu dolu bir 5 yıl geçirdiğini dile getirdi.

Karapınar'da görev yapmaktan mutlu olduğunu ifade eden Müftü Gün, şunları kaydetti:

"Geldiğimiz günden beri çok yoğun bir mesai harcadık. Hizmetler yaptık, boş durmadık. Tabi bunları yaparken şu anda burada bulunan başta kaymakamımız, belediye başkanımız, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve din görevlileri ile beraber yaptık. Hizmet ederken büyük şevk aldık. Karapınar halkının şahsıma gösterdiği ilgiye, verdiği desteğe çok teşekkür ediyorum. Ben hakkımı helal ediyorum. Sizlerden de hakkınızı helal etmenizi diliyorum. Katılımlarınızdan dolayı ben hepinize teşekkür ediyorum."

Müftü Gün'e program sonunda çeşitli hediyeler verildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karapınar'da Tayini Çıkan İlçe Müftüsü Gün'e Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement