Karapürçek'te Altyapı Çalışmaları - Son Dakika
Ekonomi

Karapürçek'te Altyapı Çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karapürçek bölgesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

15.02.2016 16:55

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karapürçek bölgesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Keleş, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede önemli yatırımları hayata geçireceklerini belirterek, "Tüm ilçelerimizde altyapı ve içme suyu yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Karapürçek'e inşallah Kanlıçay'da yeni bir içme suyu arıtma tesisi inşa edeceğiz. İlçemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Keleş, yeni dönemde yatırımlara ara vermeden devam ettiklerini anlatarak, "Çalışmalarımız kapsamında Karapürçek'te 10 mahalleye hizmet sunacak yeni bir içme suyu arıtma tesisi inşa edeceğiz. Proje hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah kısa süre içerisinde ihaleye çıkacağız. Proje ile Karapürçek'te yağışlı havalarda yaşanan bulanıklık sorunu kesin çözüme kavuşacak. Bölgede yaşayan hemşehrilerimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Karapürçek Muhtarlar Derneği Başkanı Beytullah Şafak da Karapürçek'te yeni inşa edilecek içme suyu arıtma tesisin kendilerini çok memnun ettiğini vurgulayarak, "Muhtarlar olarak SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş'e taleplerimizi iletmiştik. Bu doğrultuda ilçemize yeni bir içme suyu arıtma tesisi inşa edilecek. Karapürçek'e yaptıkları yatırımlardan dolayı SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş'e teşekkür ediyoruz. SASKİ'den çok memnunuz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karapürçek'te Altyapı Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement