Kardemir Karabükspor Başkan Adayı Ligden Düşmede Futbolcunun Daha Çok Günahı Vardır - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor Başkan Adayı Ligden Düşmede Futbolcunun Daha Çok Günahı Vardır

Kardemir Karabükspor Başkan Adayı Ligden Düşmede Futbolcunun Daha Çok Günahı Vardır

Kardemir Karabükspor Başkan Adayı Ligden düşmede futbolcunun daha çok günahı vardır Kardemir Karabükspor Kulübü eski başkanlarından Hikmet Feridun Tankut, 4 Temmuz'da yapılacak olağanüstü genel kurulda başkanlık için yarışacağını açıkladı.

22.06.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor Başkan Adayı Ligden düşmede futbolcunun daha çok günahı vardır

Kardemir Karabükspor Kulübü eski başkanlarından Hikmet Feridun Tankut, 4 Temmuz'da yapılacak olağanüstü genel kurulda başkanlık için yarışacağını açıkladı.

Tankut, Ligden düşme konusunda herkesin günahı vardır. Ama futbolcunun daha çok günahı vardır dedi. Hikmet Feridun Tankut, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, kulübün bu sıkıntılı sürecinde kendisine gelen başkanlık teklifini kabul etmemesinin mümkün olmadığını söyledi. Camianın ortak kararı üzerine göreve talip olduklarını açıklayan Tankut, işlerinin zor olduğunu bildiğini belirterek şöyle dedi Süper Lig'den PTT 1'inci Ligi'ne düşmüş bir takımı tekrar yukarıya çıkartmanın zorluğunu biliyorum. Ama olsun. Karabük halkı en sıkıntılı süreçte birliği ve beraberliği hep sağlamıştır. Onların sağduyusuna inanıyorum. O birlik ve beraberlikle bir çok sıkıntılı süreçleri aştık. Açılmayan kapıları açtık. Çıkılamayacak noktalara beraber çıktık. Karabük halkıyla yine omuz omuza vererek Kardemir Karabükspor'umuzu tekrar hak ettiği yere çıkartacağımıza gönülden inanıyorum. Kardemir Karabükspor'un başarısı için koşacağız. Ben bu konuda kendimi bir başkan olarak değil bir nefer olarak bu göreve talip olduğumu beyan ediyorum.

Kongrenin ardından çalışmalara hemen başlayacaklarını, şimdiden transfer ve diğer konularda görüşmeler yaptıklarını belirten Tankut, PTT 1'inci Ligi'ne uygun bir takım kuracağız. Kulübümüzün borç yumağını arttıran oyuncularla devam etmeyeceğiz. Bütçemize uygun bir takım kurmaya çalışacağız dedi.

Sözleşmeleri devam eden futbolcular arasında, alacaklarından feragat edip takımda mücadele etmek isteyen oldu mu sorusu üzerine Tankut, Ne yazık ki hiç olmadı. Keşke olsaydı. Ligden düşme konusunda herkesin günahı vardır. Ama futbolcunun daha çok günahı vardır. Çünkü sonucu sahada o etkiliyor. Keşke takım komple toplanıp, 'Evet biz bu takımı düşürdük, fedakarlıklar yaparak bu takımı tekrar çıkartmak bizim görevimiz' denilebilse. Maalesef bunu yaşamadık. Bunlar çok nadir örnekler oluyor diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor Başkan Adayı Ligden Düşmede Futbolcunun Daha Çok Günahı Vardır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement