Kardemir Karabükspor'da Hedef Yeniden Süper Lig - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor'da Hedef Yeniden Süper Lig

Kardemir Karabükspor\'da Hedef Yeniden Süper Lig

Kardemir Karabükspor'da hedef yeniden Süper Lig PTT 1'inci Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, ilk 2 maçını kazanarak 6 puan ile lider durumda olduklarını belirterek, hedeflerinin Süper Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.

25.08.2015 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor'da hedef yeniden Süper Lig

PTT 1'inci Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, ilk 2 maçını kazanarak 6 puan ile lider durumda olduklarını belirterek, hedeflerinin Süper Lig'e yükselmek olduğunu söyledi.

Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Hüseyin Kalpar iyi bir takım olduklarını söyledi. Çok daha iyi olan bir Karabükspor'u herkes gibi kendilerinin de görmek istediğini belirten Kalpar, şöyle konuştu

Ne olursa olsun çok iyi oynayıp sıfır puanımız olmaktansa, 2 maç sonunda 6 puanlı bir takım olmak çok daha değerli. Yeni kurulmuş bir takım olmamıza rağmen oyuncularımdan ve takımımdan memnunum. Kazanan takımlarda oyuncuların artan özgüveni olur. Böyle kazandıkça ileriki haftalarda çok daha iyi olacağız. Şu anda puanımız iyi. Ancak bu puana sığınıp kalmamak gerekir. Sabırlı olmamız gerekiyor. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Hedefimiz olan Süper Lig'e tekrar çıkmak için çalışmalarımız sürüyor.

BALIKESİR MAÇI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Balıkesirspor maçını kazanmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kalpar, şöyle devam etti

Rakibimizin iyi ve zaaf yönlerini etüt ediyoruz. Önemli olan sahada doğru ve iyi mücadele etmek. İyi bir ekip ruhunu ve takımdaşlığı sahaya yansıtmak çok önemli. Bir futbolcunun yaptığı hatayı diğer arkadaşı kapatmalıdır. Bunu ortaya koyabilirsek bir avantaj elde edebiliyoruz. Biz bunu yapmaya çalışıyoruz. Balıkesirspor maçı bizim için çok önemli ve değerli. Rakibimize karşı tutmayan şanssızlığımızı inşallah kırarız.

İKİ FUTBOLCUYLA ANLAŞMA SAĞLANDI

Kalpar, Bursaspor'dan 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan Aynaoğlu ve Nijerya asıllı İsrailli golcü Toto Tamuz ile prensipte anlaştıklarını, bir sorun çıkmadığı takdirde bu iki futbolcu ile resmi sözleşmenin yapılacağını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor'da Hedef Yeniden Süper Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement