Kardemir Karabükspor Rodic'le İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor Rodic'le İmzaladı

Kardemir Karabükspor Rodic\'le İmzaladı

Kardemir Karabükspor Rodic'le imzaladıBülent DİKTEPEKARABÜK,(DHA)Kardemir Karabükspor, İsveç Ligi takımlarından Malmö'nün Karadağlı orta saha oyuncusu 23 yaşındaki Vladimir Rodic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

22.07.2016 18:08

Kardemir Karabükspor Rodic'le imzaladı

Bülent DİKTEPEKARABÜK,(DHA)

Kardemir Karabükspor, İsveç Ligi takımlarından Malmö'nün Karadağlı orta saha oyuncusu 23 yaşındaki Vladimir Rodic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Kardemir Karabükspor futbol şube sorumlusu Tolga Gül, takımı güçlendirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

İyi bir takım yaratacaklarını ifade eden Tolga Gül, şöyle dedi

Biz gençlere güveniyoruz. Kendisi Karadağ milli takımı futbolcusu. Malmö'de de iyi bir çıkış yaptı. Çok iyi maçlar çıkarttı. Aynı başarısını Kardemir Karabükspor'da göstereceğine inanıyoruz.

Rodic ise kendisinden beklenenleri karşılayacağını umduğunu, takımla buluşarak idmanlara başlamayı sabırsızlıkla beklediğini kaydetti.

YATABARE YOLDA

Öte yandan Karabükspor, Trabzonspor'un golcü oyuncusu Yatabare'yi de kadrosuna katmak için girişimlerine hız verdi. Tolga Gül, Trabzonspor Kulübü ve Yatabare ile anlaşma zemini bulduklarını, Fransa'da bulunan golcü futbolcunun pazartesi günü Karabük'e gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağını belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor Rodic'le İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement