Kardemir Karabükspor - Vartaş Elazığspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Kardemir Karabükspor - Vartaş Elazığspor Maçının Ardından

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz'in açıklaması Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Odün Temizkanoğlu'nun açıklaması Maçın ardından Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz: "Koşullar ve şartlar ne olursa olsun biz bu maçı kazanmalıydık" Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu: "Biz sadece sahada rakiple değil saha dışında da çok mücadele ettiğimiz bir gerçek" PTT 1. Lig'inde sahasında Vartaş Elazığspor'la 2-2 berabere kalan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Koşullar ve şartlar ne olursa olsun biz bu maçı kazanmalıydık.

30.04.2016 23:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz'in açıklaması

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Odün Temizkanoğlu'nun açıklaması Maçın ardından

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz:

"Koşullar ve şartlar ne olursa olsun biz bu maçı kazanmalıydık"

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu:

"Biz sadece sahada rakiple değil saha dışında da çok mücadele ettiğimiz bir gerçek"

PTT 1. Lig'inde sahasında Vartaş Elazığspor'la 2-2 berabere kalan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Koşullar ve şartlar ne olursa olsun biz bu maçı kazanmalıydık." dedi.

İldiz, maçın ardından düzenlenlediği basın toplantısında, kazanmak zorunda oldukları zor bir maça çıktıklarını ancak berabere kaldıklarını belirteterek, mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, açıklamasında şunları kaydetti:

"Müsabaka boyunca özellikle ilk yarıda veya ikinci yarıda yediğimiz gol ki rakibin başka pozisyonu yok, açık söylemek gerekirse hiç bize yakışmadı. Ondan sonra rakibimiz maçı bitirmeye oynadı. Haklı olarak, onların da kendilerine göre hesapları vardır. Koşullar ve şartlar ne olursa olsun biz bu maçı kazanmalıydık. Kazanma adına elimizdeki imkanları kullandık, tüm değişiklikleri de yaptık. Bir türlü galibiyet golünü atamadık. Son saniyeye kadar da uğraştık atamadık. Çok üzgünüz, yapacak çok fazla bir şey yok." şeklinde konuştu.

Vartaş Elazığspor cephesi

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu da oyuncularını, gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti.

Çok karakterli bir takıma sahip olduklarını vurgulayan Temizkanoğlu, "Bu gergin atmosferde 10 kişi oynamak çok kolay bir iş değil. Kazanabilir miydik? Evet, kazanabilirdik, kaybedebilirdik de. Ama onlardan önce yakaladığımız pozisyonları değerlendire bilseydik, ilk yarıda 2-0 öne geçebilirdik." diye konuştu.

Kurulların bir karar verdiğinde çok dikkatli olmak zorunda olduğunu ifade eden Temizkanoğlu, şöyle konuştu:

"Daha önce Multigroup Alanyaspor'lu Ayite'ye 3-4 maç ceza veriliyor, bir maça iniyor. Bu maç seyircisiz olması gerekiyor, tekrar seyircili olmaya başlıyor. Bu olayları bizde istemiyoruz, bu olaylar artık stadın dışarısında kalsın. Orada mücadele eden arkadaşlarımız var. Onun için biraz daha dikkat etmek zorundalar. Onları da anlıyoruz. Biz sadece sahada rakiple değil saha dışında da çok mücadele ettiğimiz bir gerçek. Bu gerçeği kimse göz ardı edemez. Şu anda ne kadar isyan etsek, konuşsak da bunun boş bir konuşma olduğunu biliyorum. Çünkü bizim anlattıklarımızın hiçbiri yerini bulmayacak, hiçbir zaman da bulmayacak."

Halil Akbunar'ın pozisyonunun penaltı olup olmadığını bilmediğini ancak benzer pozisyonda Kardemir karabüksporlu oyuncuya faul çaldığını kaydeden Temizkanoğlu, "Onun için biz sadece rakiple mücadele etmiyoruz. Dolayısıyla ben bu arkadaşlarla gurur duyuyorum. Bütün Elazığ'nın da gurur duyması gerekiyor. Sonuçlar belki istediğimiz şekilde bitmiyor ama iki tane çok zorlu deplasmandan puanla dönüyoruz. Alanya'ya gidiyoruz saldırı oluyor, buraya geliyoruz aynı şekilde. Artık bu işleri bırakalım, bırakmak zorundayız." ifadelerini kulladı.

Bir gazetecinin, Silva'nın taraftara davranışıyla ilgili ceza verilip verilmeyeceğini sorması üzerine Temizkanoğlu, "Saha içerisinde bu olayları tasvip etmediğimi bilirsiniz. Hiç bir zaman rakibe, rakip taraftara veya kendi taraftarımıza böyle fiili şekilde müdahalede bulmayı doğru bulmuyorum. Tabi ki Silva'ya bir şeyler yaptıracağız, bir uygulamamız olacak. Ben bunun için bu kurullara sesleniyorum. Bir şeylere karar verilirken, bunları da göz ardı etmeyin." cevabını verdi.

Kardemir Karabükspor - Vartaş Elazığspor Maçının Ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kardemir Karabükspor - Vartaş Elazığspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement