Karısının Üzerine Kuma Getirmemek İçin Cinsel Organını Bıçakla Kesti - Son Dakika
Dünya

Karısının Üzerine Kuma Getirmemek İçin Cinsel Organını Bıçakla Kesti

Karısının Üzerine Kuma Getirmemek İçin Cinsel Organını Bıçakla Kesti

Anne ve babasının ikinci kadınla evlenmesi yönündeki baskılarına dayanamayan genç adam, bıçakla cinsel organını kesip kopardı.

26.10.2016 15:24  Güncelleme: 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Şarika şehrinde yaşanan olayda adı açıklanmayan 26 yaşındaki adam, ailesinin ikinci bir kadınla evlenmesi yönündeki baskılarından bunalınca çare olarak erkeklik organını bıçakla kesti. Aile üyelerinin karşısında bu eylemi gerçekleştiren adamı, manzara karşısında şaşkınlık içinde kalan erkek kardeşi hastaneye yetiştirdi. Başta tedavi olmayı reddeden adamı doktorlar ikna etti. Üç saat süren ameliyat sonunda adamın cinsel organı yerine geri monte edildi.

ANNE VE BABASININ, İKİNCİ EŞ BASKISI SONUCUNDA CİNNET GEÇİRDİ

Olay kolluk kuvvetlerine intikal edince polis vakanın intihar girişimi olabileceği ihtimalini değerlendirdi. Tahkikat derinleştirilince müfettişler olayın arkasında hiç de hoş olmayan bir aile kavgasının yattığı gerçeğini ortaya çıkardı. Bu münakaşa neticesinde cinnet geçiren genç adam, eline bir bıçak alarak cinsel organını kesip kopardı. Adamın anne ve babasının oğullarını ikinci evliliğe ikna için baskı yaptığı belirtildi. Sevdiği bir karısı ve iki kızı olan adamın, eşinin üzerine kuma getirmemek için cinsel organını kestiği ortaya çıktı.

TABURCU EDİLMEDEN ÖNCE PSİKOLOJİK DESTEK ALACAK

Al Qassimi Hastanesi sözcüsü, adamın hastaneye getirildiğinde ağır kanaması olduğunu, Dr. Younis Al Shamsi başkanlığında bir ekibin hastanın cinsel organını tedavi edecek ameliyatı gerçekleştirdiğini ifade etti. Doktor Al Shamsi: "Çok garip ve oldukça nadir gördüğümüz bir vaka ile karşılaştık. Organ vücuttan ayrılmıştı ve bize bir plastik poşet içinde getirildi." sözlerini dile getirdi. Kendisine bu şekilde zarar vermesi için insanın bir psikolojik bozukluğa sahip olması gerektiğini belirten Al Shamsi, hastanın taburcu edilmeden evvel psikiyatrik destek alacağını sözlerine ilave etti.

Son Dakika Dünya Karısının Üzerine Kuma Getirmemek İçin Cinsel Organını Bıçakla Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement