Kars Belediyesi Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kars Belediyesi Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Kars Belediyesi Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Kars Belediyesi asfaltlama çalışmalarını Ramazan ayının bunaltıcı sıcaklarına rağmen hız kesmeden devam ediyor.

11.07.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Belediyesi asfaltlama çalışmalarını Ramazan ayının bunaltıcı sıcaklarına rağmen hız kesmeden devam ediyor.

Asfalt çalışmalarına devam eden Kars Belediyesi 2015 yılı asfalt programı kapsamında zemin stabilize çalışmaları tamamlanan mahalle yollarında ve kent merkezinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'nın talimatlarıyla Ramazan ayının 30 derece aşırı sıcaklarında asfaltlama çalışmalarını sürdüren ekipler, sezon sonuna kadar kent merkezinin asfalt sorunu çözmeyi hedefliyor.

Asfalt çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Yenice, "İlk etapta biz 6 kilometre sıcak asfalt yapacağımızı söylemiştik. Şuana itibariyle kenar mahallelerden başlayarak 8 kilometrelik asfaltı tamamlamış bulunuyoruz. Hedefimiz 20 kilometrenin üzerine çıkmak. Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi'ni Valilik Konağı 2'ye bağlayacağız. Ara sokaklar çıkacak. Dün itibariyle Fırat Sokak ve Subatan Yolu tamamlandı. İl Tarım yolunda hazırlıkları yapıyoruz. KARGAZ girecek. Bizim amacımız önce alt yapı KARGAZ, elektrik, Telekom ve su kanalizasyonu bitirdikten sonra tekrar asfaltı kırıp dökmeme adına önce alt yapıyı bitirerek daha sonra tamamlama adına çalışıyoruz. Şuanda GAMP Caddesi'ne sıcak asfalta döküyoruz. Bu akşam geç saatlerde de olsa hedeflediğimiz noktaya ulaşacağız. Daha sonra kilit parke taş sokaklara döşenecek. Gücümüzün yettiği şekilde, imkanlarımız ölçüsünde şehrin her tarafını sıcak asfalt ile kaplama amacındayız" dedi.

Kars Belediye Başkanlığı'nca yapılan sıcak asfalt çalışmaları GAMP Caddesi'nde devam ediyor. Asfalt çalışmalarının Valilik Konağı 2 ve devamında diğer ara caddelerde devam edeceği bildirildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Belediyesi Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement