Kars - Özel) Kars Buz Tuttu, Termometreler -22'yi Gösterdi - Son Dakika
Genel

Kars - Özel) Kars Buz Tuttu, Termometreler -22'yi Gösterdi

(KARS - ÖZEL) Kars buz tuttu, termometreler -22'yi gösterdiKARS (İHA) - Kars'ta Sibirya soğuklarını etkisini sürdürüyor.

22.02.2017 12:47

(KARS - ÖZEL) Kars buz tuttu, termometreler -22'yi gösterdi

KARS (İHA) - Kars'ta Sibirya soğuklarını etkisini sürdürüyor. Kentte hava sıcaklığı gece sıfırın altında 27 olurken, sabah termometreler eksi 22'yi gösterdi.

Batı'da yavaş yavaş bahar hazırlıkları yapılırken, Kars'ta Sibirya soğukları etkili olmaya devam ediyor. Son günlerde en sert kışı yaşayan Karslılar, özellikle sabah erken saatlerde dışarı çıkınca soğuktan korunmak için kat kat giyiniyor. İşyerlerin camları, kapıları hatta anahtarlarının donduğu kentte bazı vatandaşlar ise işyerlerinin buz tutan camlarını saç kurutma makineleriyle açtı.

Vatandaşların soğuktan korunmak için kullandıkları atkı ve bereleri de adeta donarken, binaların çatıları yeniden buz sarkıtı tuttu.

Hava sıcaklılığın geceleri eksi 27'yi bulduğu Kars'ta, son günlerin en şiddetli soğuklarını yaşanıyor. Kentte sabah hava sıcaklığı eksi 22 olarak ölçüldü. Soğuk havanın önümüzdeki günlerde de etkili olması bekleniyor.

Kars - Özel) Kars Buz Tuttu, Termometreler -22\'yi Gösterdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Kars - Özel) Kars Buz Tuttu, Termometreler -22'yi Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement