Kars'ta Kurumlar Arası Fotbol Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Kars'ta Kurumlar Arası Fotbol Turnuvası

Kars\'ta Kurumlar Arası Fotbol Turnuvası

Kars’ta 14 Ağustos 2014 tarihinde başlayan ‘Kurumlar arası Futbol Turnuvası’ çekişmeli karşılaşmalara sahne oluyor.

19.08.2014 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta 14 Ağustos 2014 tarihinde başlayan 'Kurumlar arası Futbol Turnuvası' çekişmeli karşılaşmalara sahne oluyor.

Turnuvaya katılan 24 takım ilk 3'e girebilmek için yaptığı mücadele gözlerden kaçmazken, Valilik ile Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti başkanlığı arasından oynanan karşılaşma Gazeteciler Cemiyeti'nin 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Kars Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadı'nda oynanan Valilik, Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti karşılaşması kıran kırana geçti. Gazeteciler ilk yarısı 2-0 Gazeteciler Cemiyeti'nin üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın 2'nci yarısında Gazeteciler Cemiyeti 3-0 öne geçti. Karşılaşmanın sonlarına doğru Valilik durumu 3-1 yaptı. Karşılaşma bu sonuçla sona erdi.

Karşılaşmadan sonra takımını kutlayan Gazeteciler Cemiyeti 2'nci Başkanı Ercümen Daşdelen, karşılaşmaların çekişmeli geçtiğini, ilk 3'e girmek için mücadele ettiklerini söyledi.

22 Ağustos 2014 tarihinde Emniyet Müdürlüğü'yle karşılaşacaklarını ifade eden Daşdelen; "Emniyet Müdürlüğü güçlü ekip, grubun en favori takımı. Bizde grupta iddiamızı sürdürüyoruz. Emniyet karşılaşması çok zor geçecek. Hak eden kazansın. Burada tabiki kazanmak çok önemli, ama kazanayım derken spor ahlakına uymayan hareketlerde bulunmak doğru değil. Biz da kazansak, Emniyette kazansa fark eden bir şey yok. Önemli olan dostluktur. Biz dostluk kazansın diyoruz. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Emniyet maçı çok güzel bir maç olacak" dedi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars'ta Kurumlar Arası Fotbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement