Karşıyaka'da Hedef Giresunspor - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'da Hedef Giresunspor

Ptt 1'inci Lig'de üst üste iki galibiyetin ardından Denizlispor'la berabere kalan Karşıyaka, hafta içinde Ofoedu'nun ayrılması ve para tartışmalarıyla gerilen ortamda Giresunspor deplasmanına motive olmaya çalışıyor.

11.12.2014 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de üst üste iki galibiyetin ardından Denizlispor'la berabere kalan Karşıyaka, hafta içinde Ofoedu'nun ayrılması ve para tartışmalarıyla gerilen ortamda Giresunspor deplasmanına motive olmaya çalışıyor. Öğrencilerini sadece maça konsantre olmaları konusunda uyaran teknik direktör Yusuf Şimşek, "Teknik direktörlüğe Erkan Sözeri'nin gelmesiyle toparlanan rakibimiz 2'si kupa olmak üzere son 7 maçını kaybetmedi. Kazanmak için için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız" dedi.

Devre arasında kadroyu büyük ölçüde korumak istediklerini söyleyen Şimşek, "Benim için transferden önce mevcut futbolcularımın alacaklarının ödenmesi geliyor. Bu konuda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Transferi sonra düşüneceğiz" ifadelerini kullandı. Karşıyaka'da son haftalardaki formsuzluğu yüzünden formasını Can Erdem'e kaptıran Kaptan Kahe takım arkadaşlarına Alsancak'taki bir balıkçıda moral yemeği verdi. teknik direktör Şimşek, kalede bu hafta Behram-Loriya değişikliğini düşünüyor.

OFOEDU BÖLDÜ

Karşıyaka'nın etkili silahlarından Ofoedu'nun takımdan ayrılması, taraftarları ikiye böldü. Sosyal medyada olayı değerlendiren bazı taraftarlar geçen sezon 8, bu sezon 3 gol atan Nijeryalı'nın ayrılmasını kayıp olarak nitelendirirken, kimileri de sakatlığı bahanesiyle bu sezon pek çok maçı kaçıran futbolcunun ayrılmasının takımın performansına olumsuz yansımayacağını iddia etti. Bazı taraftarlar ise yönetim ve teknik heyetin yabancı oyuncu tercihlerini eleştirdi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'da Hedef Giresunspor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement