Karşıyaka'da Tolungüç'ten Tepki - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka'da Tolungüç'ten Tepki

Karşıyaka'da yönetimin sözleşme yenilemek için transfer yasağının kalkmasını bekleyen teknik direktörü Soner Tolungüç, yerine Coşkun Demirbakan'ın getirilmesiyle ilgili haberlere tepki gösterdi.

20.06.2016 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka'da yönetimin sözleşme yenilemek için transfer yasağının kalkmasını bekleyen teknik direktörü Soner Tolungüç, yerine Coşkun Demirbakan'ın getirilmesiyle ilgili haberlere tepki gösterdi.

Kulüpten 15 gündür kimsenin kendisini aramadığını belirten Soner Tolungüç, "Benim de kulağıma bazı şeyler geldi. Ekibimden bir antrenöre de genç futbolcuları çalıştırmak için hazırlanmasının söylendiğini duydum. Açıkçası bu haberler beni üzdü" dedi.

Yönetimden kendisine verilen sözlerin tutulmasını beklediğini dile getiren Soner Tolungüç, "Ben saygı çerçevesinde gelişmeleri takip ediyorum. Karşıyaka'da başkanlık makamına saygım var. Kulübün neferiyim. Gelmem söylenirse gelip çalışırım. İstenirse de giderim. Bir kaç gün daha gelişmeleri izleyip duruma göre açıklama yapacağım" diye konuştu.

Başkan Mutlu Altuğ ise gündemlerinde Coşkun Demirbakan dahil olmak üzere herhangi bir teknik direktör olmadığını söyledi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka'da Tolungüç'ten Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement