Karşıyaka-Göztepe Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka-Göztepe Soyunma Odaları

Karşıyaka teknik direktörü Kemal Özdeş, derbi zaferini taraftarlarına armağan ederken şunları söyledi: "Camiamız adına böylesine önemli bir maçı kazandığımız için mutluyum. Galibiyeti tribünde müthiş bir atmosfer yaratan taraftarımıza armağan ediyorum.

08.11.2015 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka teknik direktörü Kemal Özdeş, derbi zaferini taraftarlarına armağan ederken şunları söyledi:

"Camiamız adına böylesine önemli bir maçı kazandığımız için mutluyum. Galibiyeti tribünde müthiş bir atmosfer yaratan taraftarımıza armağan ediyorum. Derbinin farklı önemleri vardı. İlk yarıda kırmızı kart sonrası pozisyonlar bulduk. Rakip direnç gösterdi. İkinci yarıda yine sonucu değiştirebilecek pozisyonlara girdik. Son dakikada da olsa kazandık. Şimdi milli maç arası var. Bunu iyi değerlendireceğiz. Bir hafta kazanıp bir hafta kaybedince tablo değişmiyor. Bu performansı artırıp kazanmayı sürdürmeliyiz."

DİYADİN: "NORMAL DEĞİL"

Göztepe teknik direktörü Metin Diyadin, 1-0 kaybettikleri Karşıyaka derbisinden sonra şöyle konuştu:

"Üç haftada 3 mağlubiyet normal değil. Bu sonuçları değerlendireceğiz. 70 dakika 10 kişi oynamak kolay değil. 10 kişi kaldıktan sonra da pozisyonlar bulduk. Bu çabaya yazık oldu. Futbolcularımı tebrik ediyorum ama sonuçta derbiyi kaybetmiş olduk."

Metin Diyadin, yedek bıraktığı Vleminckx'le ilgili soruya, "Vleminckx 7 haftadır penaltı hariç gol bulamadı. Bu durumda başka oyuncuya şans tanımak gerekiyordu" yanıtını verdi. Hafta içinde oyuncularını kolay kart görmemeleri konusunda uyardığını kaydeden Diyadin, buna rağmen kart gördüklerini ifade etti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka-Göztepe Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement