Karşıyaka-Şanlıurfaspor Maçından Notlar - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka-Şanlıurfaspor Maçından Notlar

Karşıyaka-Şanlıurfaspor Maçından Notlar

Ptt 1. Lig'de Osmanlıspor, Türkiye Kupası'nda da Altay'a üst üste yenilen Karşıyaka'da Teknik Direktör Yusuf Şimşek kadroda revizyona gitti.

29.09.2014 20:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1. Lig'de Osmanlıspor, Türkiye Kupası'nda da Altay'a üst üste yenilen Karşıyaka'da Teknik Direktör Yusuf Şimşek kadroda revizyona gitti. Şimşek son hafta ilk 11'de forma giyen Servan, Ahmet Arı ve Rıdvan'ı yedek soyundurdu, yerlerine Shukurov, Mustafa Aşan ve Mehmet Ayaz'ı oynattı. Mustafa ve Mehmet ilk kez 11'de şans buldu.

KAF-Kaf'ta Yusuf Şimşek, iyileşmesine rağmen kupa maçındaki performansını yetersiz bulduğu Ofoedu'yu 11'de sahaya sürmedi. Şimşek, stoper Ramazan Sal, orta saha Onur Okan ve kupada eleştirilen kaleci Aykut'u da kadroya almadı. Yedek kaleci olarak genç Erhan kulübedeydi.

ELEKTRONİK bilet sistemi ve Passolig kartını protesto eden Karşıyaka taraftarları karşılaşmaya yine ilgi göstermedi. Buca Arena'nın tribünlerinde yaklaşık 200 taraftar vardı. Küçük bir grup Karşıyakalı da takımlarını stat dışından destekledi.

KARŞIYAKA'yı 2012-13 sezonunda çalıştıran Teknik Direktör Cihat Arslan ve yardımcılırı Recep Umut, Ülken Durak ile Fevzi Layiç, eski takımlarına rakip oldu. Şanlıurfaspor kadrosunda eski Karşıyakalı Onur Akbay da ilk 11'de oynadı.

RECEP Umut'un Karşıyaka kadrosunda yer alan oğlu Bartu, babasına rakip olamadı. Bu sezon A takım yerine U21'de forma giyen 20 yaşındaki futbolcu geçen hafta Osmanlıspor deplasmanında kırmızı kart gördüğü için cezalı duruma düştü. Bartu maçı tribünden izledi.

GEÇEN sezon Manisaspor'u çalıştıran Kemal Özdeş ve son olarak Aydınspor 1923'te sportif direktör olarak görev yapan Ümit Turmuş, Buca Arena'da protokol tribününde karşılaşmayı takip etti.

YEŞİL-kırmızılılar sahaya tek maçlık Leman Kültür reklamıyla çıktı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka-Şanlıurfaspor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement