Karşıyaka Transfere Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Transfere Başlıyor

Karşıyaka Transfere Başlıyor

Spor Toto 2'nci Lig'de transfer yasağını bayramdan sonra kaldırmayı planlayan Karşıyaka yönetimi, transfer görüşmelerine başlıyor.

03.07.2016 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig'de transfer yasağını bayramdan sonra kaldırmayı planlayan Karşıyaka yönetimi, transfer görüşmelerine başlıyor.

Yeşil kırmızılılarda Sportif Menajer Atilla Güneş, yönetim ve teknik direktör Soner Tolungüç'ün üzerinde mutabık kaldığı transfer listesindeki isimlerle masaya oturacak. Bonservisi elinde olan futbolculara yönelen Karşıyaka'da ilk etapta Balıkesirspor'dan golcü Ali Öztürk, Tokatspor'dan stoper Ahmet Şahbaz ve Amed Sportif'ten sol bek Abdullah Çoban'la el sıkıştı. Bu futbolcularla ön protokol yapılacak.

Yeni futbolcular, kadrodaki 18 genç futbolcuyla 11 Temmuz'da başlayacak sezon hazırlıklarına katılacak. Bayram haftasını hareketli geçirecek Karşıyaka'nın transferleri, yasak kalkar kalkmaz sözleşme imzalayacak. Bu sayede yeni yasak tehlikesinin önüne geçilecek. Karşıyaka, transferde genç, gurbetçi ve tecrübeli isimlerden karma bir kadro oluşturarak kulübe uzun vadeli hizmet verecek takımı oluşturmaya çalışacak. Kadrodaki gençlerden en az 8-10'u da takımda kalacak. Tolungüç'ün listesindeki gurbetçilerden Uğur Pamuk Manisaspor'la anlaşmaya vardı.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka Transfere Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement