Kartal: Devreyi Lider Bitirmek İstiyoruz - Son Dakika
Spor

Kartal: Devreyi Lider Bitirmek İstiyoruz

Kartal: Devreyi Lider Bitirmek İstiyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ilk yarının kalan haftalarını kayıpsız geçerek devreyi lider bitirmek istediklerini söyledi.

21.11.2014 16:15  Güncelleme: 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal FB TV'ye yaptığı röportajda Bursaspor maçı ve takımın son durumuyla ilgili görüşlerini anlattı. "Bir derbi kadar zor geçecek" yorumunu yaptığı Bursaspor maçı öncesinde "ilk yarıyı kayıpsız bir biçimde lider bitirmek istiyoruz" sözlerini kullanarak iddiasını ortaya koydu.

Takımının 24 kişiden oluştuğuna bir kez daha vurgu yapan sarı lacivertli teknik adam, bugüne kadar 19 futbolcuya görev verdiğini anlattı. Kartal, bu felsefesinin takım içinde sorun yaratmadığını belirtirken, "Bazı oyuncuların, milli takıma giden oyuncuların mesela yıpranmış veya moralsiz geldikleri zamanlar oluyor. Bunları da göz önünde bulundurarak onun için her oyuncunun aynı seviyede olmasını, eşit seviyede olmasını istemem ve onları bir araya getirmem bir antrenör olarak benim birinci görevim" yorumunu yaptı.

Bursaspor'un son haftalarda iyi bir çıkış yaptığına dikkat çeken İsmail Kartal, rakibin orta sahasının ve hücum hattının gücünü de övdü. Bursaspor'un oyunu çirkinleştirmediğini sözlerine ekleyen Kartal, rakiplerini çok iyi analiz ettiklerini anlattı.

Takımdaki sakatların durumunun iyi olduğunu belirten İsmail Kartal, Emenike ve Sow'un yokluğunda iyi hazırlandıklarını anlatttı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kartal: Devreyi Lider Bitirmek İstiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement