Kartepe Belediyesi'nde Kent Düzeni Tek Çatıdan Sağlanacak - Son Dakika
Güncel

Kartepe Belediyesi'nde Kent Düzeni Tek Çatıdan Sağlanacak

Kartepe Belediyesi ilçedeki kent düzenini sağlayan, vatandaşa bu konuda yol gösterip bilgi veren, işlemlerini yürüten birimleri tek çatı altında topluyor.

25.05.2015 15:53

Köseköy Hizmet binası yanında yapılan ek prefabrik yapı ile bunu sağlamayı hedeflediklerini belirten Başkan Üzülmez, "Her şey Kartepelilere en iyisini sunmak içindir" dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, göreve geldiği günden itibaren uyguladığı yeni yönetim modeli ile Kartepe'ye değer katan çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Kartepelilerin belediyecilik hizmetlerinden daha etkin bir şekilde faydalanmasını sağlamak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla Kartepe Belediyesi'nin Köseköy'deki hizmet binası yanında ek prefabrik yapı hazırlanıyor.

İlçede kent düzenini sağlayan, vatandaşa bu konuda yol gösterip bilgi veren ve işlemlerini yürüten birimleri bir binada toplamak için yeni yapılan ek prefabrik yapının önümüzdeki ay hizmete alınması hedefleniyor. Modüler sistem hafif 2 katlı prefabrike yapı 310 metrekarelik alanda mevcut hizmet binası yanında tefriş ediliyor. İhtiyaç duyulduğunda başka yerlerde de kullanılma özelliği bulunan prefabrike yapı ile kent düzenini sağlayacak birimler tek merkezde toplanmış olacak.

Kartepe Belediyesinde birimlerin yerleşim sisteminde yeni düzenlemelerle işleyişi daha etkin kılmak, ilçe halkına daha iyi, hızlı ve kaliteli hizmet vermek için İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesindeki Yapı Ruhsat ve Harita Servisi, Plan ve Proje Müdürlüğü, Emlak İstimlak Müdürlüğü ve Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri biraraya getiriliyor. Başkan Üzülmez, vatandaşın işini kolaylaştırmak adına yaptıkları düzenleme ile Kartepelilere en iyisini sunmayı hedeflediklerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Belediyesi'nde Kent Düzeni Tek Çatıdan Sağlanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement