Kartepe'de Bayram Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Kartepe'de Bayram Coşkusu

Kartepe\'de Bayram Coşkusu

Kartepe’de Coşkulu Bayram Kartepe Belediyesi’nin geleneksel kent bayramlaşması, bayramın ilk günü Uzunçiftlik Kültür Merkezi’nde Kartepelilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

17.07.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe'de Coşkulu Bayram Kartepe Belediyesi'nin geleneksel kent bayramlaşması, bayramın ilk günü Uzunçiftlik Kültür Merkezi'nde Kartepelilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ev sahipliğinde Uzunçiftlik Kültür Merkezi'nde düzenlenen kent bayramlaşmasında Kaymakam Ayhan Durmuş, İlçe Müftüsü Mustafa Nurgun, Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, eski belediye başkanları, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, sivil toplum örgütü ve siyasi parti temsilcileri ile Kartepeliler katıldı.

Kartepelilerin yoğun ilgi gösterdiği kent bayramlaşmasında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Bayramları özünden ve ruhundan uzaklaşmadan, bir tatil vesilesi olarak görmeden yaşamamız ve yaşatmamız gerekiyor. Bunun için, Sıla-i rahimi ihmal etmeyelim, komşularımızla, dostlarımızla, akrabalarımızla bayramlaşalım. İnsanlığın ve ülkemizin ihtiyacı olan sevgi, barış, dostluk, kardeşlik ve paylaşmaya imkan veren Bayram günlerini yaşayarak, geleceğimiz olan çocuklarımıza bu güzellikleri öğretmemiz gerekmektedir. Gönül bağlarımızı sağlam tuttukça, aşamayacağımız hiçbir engel, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur" dedi.

Belediye olarak en iddialı oldukları sosyal belediyecilik noktasında bir kez daha hatırlatma yapan Üzülmez, "İlçemizde gerçek ihtiyaç sahibi olup da unutulan ya da kendini ortaya çıkarmak istemeyen hemşerilerimizi kıymetli muhtarlarımız ve meclis üyelerimiz bize bildirsinler. Elimizin uzanamadığı hiç bir hemşerimiz kalmasın. Barınma, giyinme, gıda ve özellikle çocuklarımıza spor yapma imkanı sunma ve hiçbir hemşerimizi bir diğerine gıpta ile bakma duygusunu yaşatmama iddiamızı sizlerle yaptığımız işbirliği ile sürdürmeye devam edeceğiz. Bu duygular içinde bütün hemşerilerimin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, hem milletimiz hem İslam alemi hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum" dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ev sahipliğinde gerçekleşen Ramazan Bayramı programı, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş 'un konuşmasının ardından yapılan bayramlaşma ile son buldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe'de Bayram Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement