Kartepe'de Bilgi Evleri Kapılarını Açtı - Son Dakika
Yerel

Kartepe'de Bilgi Evleri Kapılarını Açtı

Kartepe Belediyesi tarafından çocukların eğitimini desteklemek amacıyla açılan 11 bilgi evinin, 2015-2016 eğitim öğretim yılı açılış töreni gerçekleştirildi.

16.10.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi tarafından çocukların eğitimini desteklemek amacıyla açılan 11 bilgi evinin, 2015-2016 eğitim öğretim yılı açılış töreni gerçekleştirildi.

Köseköy Nazım Demirci Kütüphanesi bünyesinde faaliyet gösteren bilgi evinde düzenlenen törende konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sosyal belediyecilik anlayışının bir eseri olan bilgi evlerinin, yeni eğitim yılında da ilçedeki binlerce öğrenciye hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

Belediye olarak örnek alınacak projelere imza attıklarını vurgulayan Üzülmez, "Kadın spor merkezleri, binlerce öğrencimizin faydalandığı yaz ve kış spor okulları, ilkokul 5'inci sınıf öğrencilerine dağıttığımız bisikletler ve yeni yapılan bisiklet yolları, kültür gezileri, dar gelirli aileler ile yaşlı ve ihtiyaç sahibi kişilere sıcak yemek dağıtımları gibi onlarca sosyal ve kültürel projeyi hayata geçirdik" diye konuştu.

Üzülmez, genç nüfusun ülkenin en büyük zenginliği olduğuna dikkat çekerek, "Ülkemizde son yıllarda gençliğin iyi yetişmesi adına çok büyük yatırımlar yapıldı. Bu yatırımların ilimizde ve özellikle ilçemizde çok güzel seviyelere geldiğini görmekteyiz. İlçemiz eğitimde oldukça iyi seviyelere gelmiş durumdadır. Belediye olarak imkanlarımız doğrultusunda eğitim kurumlarının ihtiyaçlarını karşılamaya her daim devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin şiir okumasıyla devam eden tören, 10 dakikalık kitap okuma etkinliğiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kartepe'de Bilgi Evleri Kapılarını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement