Kartepe'de İşletme Denetimleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Kartepe'de İşletme Denetimleri Sürüyor

Kartepe\'de İşletme Denetimleri Sürüyor

Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, gıda üretimi yapacak işletmelerin kurulmadan denetimlerini yapıyor.

12.11.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, gıda üretimi yapacak işletmelerin kurulmadan denetimlerini yapıyor.

Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Semra Begeç, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü gıda mühendisleri eşliğinde ilçede gıda üretimi yapacak olan işletmelerin kurulmadan önce denetimlerinin aralıksız sürdüğünü belirtti.

Belediye ekipleri, gerekli hijyen, iş sağlığı, iş güvenliği, makine kurulması, pişirme yeri ve lavabo gibi kuruluş aşamasında olan işletmelerin hazırlık sürecini denetleyerek imalata hazır hale getiriyor. Hazır hale getirilen işletmelere de iş yeri ruhsatı verdiklerini kaydeden Begeç, Kartepe İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden de gerekli izin belgelerinin alınmasına yardımcı olduklarını hatırlattı.

Gıda açısından büyük önem arz eden denetimler, ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren tüm işletmelere yönelik devam ediyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe'de İşletme Denetimleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement