Kartepe'de Pazar Yerleri Temizleniyor - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Pazar Yerleri Temizleniyor

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler pazaryeri temizlikleri ile vatandaşların temiz bir ortamda alış veriş yapmasını sağlıyor.

19.03.2015 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turizm açısından önemli merkezlerden olan Kartepe ilçesinde temiz çevre ve sağlıklı yaşam için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin, "Toplum sağlığına önem veren temizlik işleri müdürlüğümüz temiz çevre, sağlıklı yaşam için Şimdi Kartepe Zamanı sloganıyla çalışmalarını geniş bir yelpazede sürdürüyor" dedi.

Yeşil bitki örtüsüne sahip ilçenin yaz ve kış turizminin merkezi olmasının sorumluluklarını yerine getirmek adına çalışmalarının 7 gün 24 saat aralıksız sürdüğünü belirten Şahin, "Ekiplerimiz özellikle halk sağlığının ön planda tutulması adına pazaryerlerindeki çalışmalarını hassasiyetle yapmaktadır. Pazar kurulan alanların öncesi ve sonrası yaptıkları temizlik çalışmaları ile vatandaşların temiz bir ortamda alış veriş yapmasını sağlıyoruz" dedi.

Haftanın belirli günlerinde ilçede kurulan 15 pazaryerinin çöp toplama, süpürme, yıkama ve mıntıka temizliğini 14 personel, 1 su tankeri, 1 süpürge aracı ve 1 çöp aracı ile gerçekleştiren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri pazaryeri temizlik çalışmalarında ayda 100 ton çöp toplarken 20 tanker su ile güzergahları yıkıyor.

Denetimlerin aralıksız sürdüğünü belirten Müdür Şahin, "Vatandaşlardan gelen şikayetleri de değerlendiriyoruz. Temizlik çalışmalarımızda saha amirleri ile söz konusu adreslerde denetimler yaparak sorunların giderilmesi konusunda titiz bir çalışma içindeyiz. Halkımızın yaşam standartını yükseltmek için temizlik konusunda ki sorumluluklarımızı eksiksiz yerine getirme gayretindeyiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de Pazar Yerleri Temizleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement