Kartepe'de yol genişletme çalışması - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de yol genişletme çalışması

Hızlı bir gelişim gösteren Kartepe İlçesinde sosyal yaşam alanlarının artışı sonrası üst yapı çalışmaları çerçevesinde yollar yeniden yapılandırılıyor.

22.07.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu kapsamda D-100 karayolu bağlantılı alternatif Sakıp Sabancı Caddesi üzerinde de yol genişletme çalışması yapıldı.

Kartepe'nin hızla gelişen bir ilçe olması ve kentsel kullanımların getirdiği nüfus için gerekli alanların oluşturulması için uygulama imar planlarında yer alan imar yolları ve park alanları mercek altına alındı. Kartepe ilçesindeki 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında yer alan alanların tespitleri Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından yürütülüyor.

Ekipler Köseköy bölgesinde yatırımcılar tarafından yapılmakta olan özel üniversite, otel ve toplu konut alanlarının da yer alacağı D-100 bağlantılı Dumlupınar Mahallesi'nde üst yapı çalışması kapsamında imar yolunda ölçümler yaparak yol genişletme düzenlemesi yaptı.

Sakıp Sabancı Caddesi üzerinde yapılan yol genişletme çalışmasında ekipler Efe Mobilya Sandalye firmasına ait yapının bir bölümünün mülkiyet dışına taştığını tespit etti. Yapı sahibi ile mutabakata varan ekipleri yola taşan kısmın firma tarafından kaldırılması sözünü aldı.

Kartepe Belediyesi'ne bağlı ekipler nüfusun yoğunlaştığı bölgelerdeki yolların açılması ve genişletilmesi çalışmaları kapsamında güvenli ve modern yolları ulaşıma açmak için yeni imar yolları üzerinde düzenlemelerini aralıksız sürdürüyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'de yol genişletme çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement