Kartepe İlk Mahalle Konağına Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Kartepe İlk Mahalle Konağına Kavuşuyor

Kartepe İlk Mahalle Konağına Kavuşuyor

Kartepelileri sosyal ve kültürel mekanlarla buluşturma hedefinde olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in seçim taahhütleri arasında yer alan Köy ve Mahalle Konakları’nın ilki Maşukiye’de hayat buluyor.

25.07.2014 16:30

Kartepelileri sosyal ve kültürel mekanlarla buluşturma hedefinde olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in seçim taahhütleri arasında yer alan Köy ve Mahalle Konakları'nın ilki Maşukiye'de hayat buluyor.

30 Mart yerel seçimleri öncesi aday adaylığı ve daha sonrasında ise adaylığı sırasında Kartepe'nin geleceğini şekillendirecek 41 vizyon projesini Kartepelilerle paylaşan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, seçim döneminde verdiği sözleri hizmete dönüştürmeye devam ediyor. İlçe halkını sosyal ve kültürel mekanlarla buluşturma hedefiyle hayata geçirilecek Mahalle Konakları projesine Maşukiye'den başladı.

Mahallelerdeki hizmet kalitesini artırmak amacıyla Maşukiye eski belediye hizmet binası, Kartepe Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü tarafından proje ve etüt çalışması yapılarak mahalle konağına dönüştürülüyor. Toplam 700 metrekarelik alanda kurulu mevcut binada uygulanacak proje kapsamında, bodrum kat spor salonu alanı olarak projelendirildi. Konağın zemin katında ise muhtarlık, poliklinik, emekli salonu, fatura ödeme merkezi, mutfak, mescit ve tuvalet bulunacak. Binanın üst katında ise bilgi evi, kütüphane, 2 derslik, kursiyer dinlenme odası, eğitmen odası ve tuvalet yer alacak.

İlçe halkının kendilerine verdiği destekle beraber Kartepeyi hak ettiği hizmetlere ve yaşam standardına kavuşturmak için kolları sıvadıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Seçim meydanlarında ve seçim beyannamesinde verdiğimiz sözleri hizmet olarak sunmaya başladık. Mahallelerimizde uzun yıllar hizmet vereceğine inandığım bu çok amaçlı kullanılacak mahalle konakları önemli bir eksikliğimizi ortadan kaldıracaktır" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe İlk Mahalle Konağına Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement