Kartepe Meclisi Toplandı - Son Dakika
Yerel

Kartepe Meclisi Toplandı

Kartepe Meclisi Toplandı

Kartepe Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi.

04.02.2014 12:04

Kartepe Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Plan ve Proje Müdürlüğünün Köseköy, Arslanbey, Sarımeşe, Derbent, Uzunçiftlik ve Acısu bölgelerindeki imar planı değişikliği ile ilgili imar komisyonu raporları tek tek görüşülerek karara bağlandı.

Kartepe Belediye Meclisi, 1. Başkan Vekili Zafer Arat nezaretinde Şubat ayı toplantısını belediye hizmet binası toplantı salonunda gerçekleştirdi. 12 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında Kartepe Belediye Meclisi gündem maddeleri arasında yer alan Plan ve Proje Müdürlüğünün Köseköy, Arslanbey, Derbent, Sarımeşe, Uzunçiftlik ve Acısu bölgelerindeki imar planı değişikliği ile ilgili imar komisyonu raporları tek tek görüşülerek karara bağlandı.

Meclis üyeleri toplantıda 2014 yılı aylık maktu fazla çalışma ücreti, ilçe müftülüğüne bedelsiz tahsis ve derece değişikliği ile ilgili teklif yazılarını da görüşerek karara bağladı. Toplantı, Teftiş Kurulu Müdürlüğü'nün görev ve çalışma yönetmeliği ile ilgili teklif yazısının Türlü İşler Komisyonuna havale edilmesi ardından son buldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement