Kartepe'nin Muhtarlık Tabelaları Yenilendi - Son Dakika
Güncel

Kartepe'nin Muhtarlık Tabelaları Yenilendi

Kartepe Belediyesi, "Kent estetiği ve kurumsal kimlik çalışması" kapsamında ilçe sınırları içerisinde yer alan 32 mahalle muhtarlığının tabelalarını yeniledi.

23.07.2015 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenilenen tabelalar, muhtarlar ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni gördü. Kentlilik bilinci ve görsel uyumun pekiştirilmesi amacı ile Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma ile Kartepe'de ki tüm muhtarlık ofislerinin tabelaları gece görüşü de sağlayan aydınlatmalı olarak yenilendi.

Kartepeli Muhtarlardan teşekkür

Kartepeli muhtarlar, yeni tabelaların asılmasından duydukları memnuniyeti ifade ederek, estetik bir görünüm ve kurumsal kimlik kazanan ilçenin muhtarlıklarına asılan tabelalar için Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e teşekkür ettiler.

Türker: İhtiyaçlarımız karşılanıyor

Kartepe Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, yenilenen tabelalara ilişkin yaptığı değerlendirmede; "Kartepeli muhtarlar olarak belediyemiz ile ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Bizleri mahcup etmiyorlar, işlerimiz zamanında görülüyor. Bazı muhtarlıklarımızın tabela ihtiyacı vardı. Bu sıkıntımızı Muhtarlar Koordinatörümüz Şemistan Subaşı ile paylaştık. Sonrasında Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez de sağolsun, konuya ilişkin duyarlılık gösterdi. İlçe genelinde kent estetiğini sağlamak ve kurumsal kimlik açısından son derece güzel ve modern tabelalarımız oldu. Bundan böyle muhtarlık hizmet binalarımız da kurumsal kimlik kazandı. Kartepeli muhtarlar olarak başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Üzülmez: "Muhtarlarımız ile uyum içerisindeyiz"

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, yeni tabelaların muhtarlıklara ayrı bir renk kattığını belirterek, "Sorunların çözümü ve hizmetlerin vatandaşımıza ulaşması için muhtarlarımız ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Muhtarlarımız bizim halk içindeki temsilcimiz, gözümüz, kulağımız" dedi.

Muhtarlarımız Demokrasimizin Hücrelerini Oluşturuyor

Başkan Üzülmez, "Muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Onların sıkıntılarını biliyoruz. 32 mahallemizdeki muhtarlık binalarımızın teknolojik ve fiziki yapısını ilçe kimliğine yakışır hale getirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda son derece şık bir görünüme kavuşan tabelalar muhtarlık hizmet binalarımıza asıldı. Özellikle ilçe merkezinden uzak köylerde gece ışıl ışıl yanan bu tabelalar vatandaşlarımızın muhtarlıkları sahiplenmesinde önemli etkisinin olacağını düşünüyorum. Demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımızın bize ilettikleri sorunları en kısa sürede çözmek için elimizden geleni yapıyoruz ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe'nin Muhtarlık Tabelaları Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement