Kartepe Turnuvası'nda Yarı Final Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Kartepe Turnuvası'nda Yarı Final Heyecanı

Kartepe Turnuvası\'nda Yarı Final Heyecanı

Kartepe Belediyesi tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Kartepe Turnuvası'nda çeyrek final mücadeleleri ardından yarı finalistler belirlendi.

22.08.2014 17:22  Güncelleme: 17:23

Pazar günü Derbent sahasında oynanacak yarı final heyecanı ardından yenilen takımlar Çarşamba günü üçüncülük maçı oynanacak. Turnuvada büyük final 30 Ağustos cumartesi günü Arslanbey Stadı'nda futbol severleri buluşturacak.

Ağustos ayı boyunca 14 takımın 3 grupta mücadelelerine sahne olan Kartepe Turnuvası'nda finale yaklaştıkça heyecanda zirve yaptı. Çeyrek final maçlarında Arslanbey Belediyespor rakibi Nusretiyespor'u 3-0, Şirinsulhiyespor da Uzunçiftlikspor'u 5-0 yenerek ilk yarı finalistler olmuştu. 21 Ağustos Cuma akşamı oynanan maç sonucunda Kartepe Belediye Gençler Birliğispor da rakibi Eşmespor'u 5-0 yenerek üçüncü yarı finalist olarak adını son dörde yazdırdı. Rakibi karşısında etkili olan Kartepe BLD GB takımı kupa için çok istekli göründü.

Yarı final maçları ardından 27 Ağustos Çarşamba günü üçüncülük maçına çıkacak takımların mücadelesi ile sürecek turnuvada büyük final ise 30 Ağustos Cumartesi günü Arslanbey Stadı'nda oynanacak. Şöhretler maçı ile saat 18.30'da başlayacak final heyecanı 19.30'da şampiyonluk mücadelesi ile ardından turnuva ödül töreni ile son bulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Turnuvası'nda Yarı Final Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement