Kartepe Uzunbey Mahallesi'nde yağmursuyu hattı çalışması - Son Dakika
Güncel

Kartepe Uzunbey Mahallesi'nde yağmursuyu hattı çalışması

Kartepe Uzunbey Mahallesi\'nde yağmursuyu hattı çalışması

Kartepe Belediyesi ilçe genelinde sıkıntılı bölgelerde yağmursuyu hattı çalışmaları ile vatandaşların sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor.

17.02.2017 16:57

Belediye ekipleri Uzunbey Mahallesi Reform Caddesi üzerinde yağmursuyu hattı ve ızgara çalışması ile mahalledeki riskli noktaları çözüme kavuşturan bir çalışmayı daha tamamladı.

Kartepe Belediyesi aşırı yağışlarda yaşanan olası su taşkınlarından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde sıkıntılı bölgelerdeki yağmur suyu hatlarını mercek altına aldı. Yerleşim yerlerini etkileyen olası su baskınlarının önüne geçmek için Acil Müdahale Ekipleri Uzunbey Mahallesi Reform Caddesi üzerinde yağmursuyu hattı çalışması yaptı.

Mahalle sakinlerinin yürüme yolları ile kapı girişlerini yağışlarda etkisi altına alan su taşkınlarının önüne geçmek için, 85 metre 200'lük boru döşenerek güzergahta altyapı iyileştirme çalışması yapıldı Yağmursuyu hattı üzerinde 4 ızgara ile su akışına da yön veren ekipler çalışmalarını yağışlı havalar öncesi tamamladı. Kartepe Belediyesi, Reform Caddesi üzerindeki yağmursuyu hattı ve ızgara çalışması ile olası taşkınların önlemini alarak, mahalle sakinlerinin rahat ve huzurlu olmalarını sağladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Uzunbey Mahallesi'nde yağmursuyu hattı çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement