Kartepe Zabıtası 24 Saat Görevde - Son Dakika
Güncel

Kartepe Zabıtası 24 Saat Görevde

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde 24 saat süreyle görev yapıyor.

07.10.2015 14:00

Zabıta ekipleri yağışlı havalarda olası su taşkını tehlikesi olan güzergahlarda emniyet tedbirlerini de alıyor.

Gece gündüz ilçede yaşanan olumsuzluklara karşı yerinde müdahalelerde bulunarak haklı takdir gören Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü aşırı yağışlarda da özverili çalışmalarda bulundu. Ekipler sağanak yağışların başladığı şu dönemde haber merkezine gelen ihbarları da dikkate alarak sıkıntılı noktalarda gerekli tedbir ve önlemleri alıyor.

Zabıta ekipleri olası su baskını tehlikesi bulunan alt geçit giriş ve çıkışlarında şerit ve duba marifetiyle trafik kazalarının önlenmesi için geçici önlemler alıyor. Belediyenin diğer birimleri ile koordineli çalışmada bulunduklarını belirten Zabıta Müdürü Selman Çelik, ekiplerin olumsuzluklara karşı müdahale ederek güvenlik tedbirlerini aldığına dikkat çekti.

Zabıta Müdürü Selman Çelik, böylesi günlerde kesintisiz hizmet verdiklerini belirterek, "Kartepe Belediyesi olarak başkanımızın talimatı ile ekiplerimizi 24 saat süreyle ilçe genelinde görevlendirdik. Ekiplerimiz halkımıza gereken yardım ve desteği sağlamak için başarılı bir çalışma yaptı. Özverili çalışmaları için çalışma arkadaşlarımı da tebrik ederim" dedi.

Kartepeliler 373 60 60 Zabıta Müdürlüğü ve belediyemizin 444 33 73 numaralı telefonlarına ihbarda bulunabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Zabıtası 24 Saat Görevde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement