Kartepe Zabıtası İhtisaslaştı - Son Dakika
Güncel

Kartepe Zabıtası İhtisaslaştı

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekim ayı personel toplantısını önceki gün belediye toplantı salonunda gerçekleştirdi.

09.10.2015 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zabıta Müdürü Selman Çelik ilçede daha iyi ve etkin hizmet verebilmek için ihtisaslaşma yoluna gittiklerini belirtti.

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, zabıta personeli ile yaptığı aylık değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Başkan Üzülmez'in yönetim modeli çerçevesinde halkın mutluluğu ve huzuru için çalıştıklarını belirten Çelik, "Sevgi, saygı ve dürüstlük ilkesinde çalışmaya devam ederek vatandaşların esenliğini sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

17 maddelik gündem çerçevesinde personeline meclis kararı ile değişen Zabıta Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği hakkında bilgiler de verildi. Değişiklikle Zabıta Müdürlüğü bünyesinde yeni birimler oluşturulduğunu belirten Çelik, "Zabıta Müdürlüğü olarak Denetim Amirliği, Alo Şikayet Zabıta Amirliği, Pazar Denetim Amirliği, Devriye Ekipler Amirliği, Trafik ve Ulaştırma Amirliği, İdari, Yazı İşleri Strateji Planlama Amirliği, Çevre, Yapı Kontrol, Sokak Hayvanları Kontrol ve Denetim Ekipleri ve Gece Vardiya Ekibi olmak üzere yeni oluşturulan birimlerle ilçemiz genelinde daha iyi ve etkin hizmet verebilmek için ihtisaslaşma yoluna gittik" dedi.

Zabıta Müdürlüğü'nde görevli personelin görüş ve önerilerini de dinleyen Çelik, "Sorumluluklarınızın bilincinde çalıştığınızı bilen bizler; sevgi, saygı ve dürüstlük ilkesinde çalışan sizler vatandaşların esenliği için görev yaptığınızı unutmayın" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Zabıtası İhtisaslaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement