Kartepe Zabıtası'ndan Pazar Denetimi - Son Dakika
Güncel

Kartepe Zabıtası'ndan Pazar Denetimi

Kartepe ilçesinde haftanın farklı günleri kurulan 15 semt pazarında vatandaşların alışverişlerini rahat ortamda, kaliteli ve sağlıklı ürünlere ulaşmasını sağlamak amacıyla zabıta ekipleri semt pazarlarındaki denetimlerini İstasyon Mahallesi'nde devam ettirdi.

29.04.2016 15:53

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, semt pazarlarının standart niteliklere kavuşturulması, alıcı ve satıcının daha iyi şartlarda buluşturulması amacıyla haftanın farklı günleri kurulan üretici ve semt pazarlarında denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Yapılan denetimlerde eksikliklerin giderilmesi hususunda esnaf ve vatandaş bilgilendiriliyor.

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Pazar Denetim Ekipleri, Pazar denetimlerinde pazarcı esnafının tezgah çizgilerine uyup uymadığını, fiyat etiketlerinin kontrollerini, tartıların ölçü ayar muayene kontrollerini denetledi. Ambalajlı gıda malzemesi satılan tezgahlarda ise ürünlerin üretim ve son kullanma tarihleri kontrol edildi.

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Selman Çelik, vatandaşların güvenilir gıdaya ulaşması için denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti. Çelik, "Kartepe semt pazarlarında alıcı ve satıcıları daha iyi şartlarda buluşturma hedefindeki zabıta ekipleri denetimlerini belirlenen program dahilinde gerçekleştirmeye devam ediyoruz" dedi.

Çelik, Pazar alışverişi başta olmak üzere vatandaşların her türlü olumsuzluklarla ilgili görüşlerini Zabıta Müdürlüğü'nün 373 60 60 ve belediyenin 444 3 373 numaralı telefonlarına iletebileceklerini hatırlattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepe Zabıtası'ndan Pazar Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement