Kastamonuspor 1966'da 2'nci Lig Sevinci - Son Dakika
Güncel

Kastamonuspor 1966'da 2'nci Lig Sevinci

Kastamonuspor 1966\'da 2\'nci Lig Sevinci

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Kastamonuspor 1966'da teknik direktör Ahmet Duman, üst üste kazandığı 2 şampiyonlukla takımı Bölgesel Amatör Lig'den 2'nci Lige çıkardı.

21.04.2016 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Kastamonuspor 1966'da teknik direktör Ahmet Duman, üst üste kazandığı 2 şampiyonlukla takımı Bölgesel Amatör Lig'den 2'nci Lige çıkardı. Ahmet Duman, "Kastamonu'ya yakışır, hayırlı olsun" dedi.

Kastamonuspor 1966, geçen pazar günü sahasında Beylerbeyi'ni 1-0 yenerek ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Hafta sonunda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını İsmail Dikmenli Tesisleri'nde sürdüren Kastamonuspor 1966'da antrenman öncesi futbolculara, kentte cenazelerin 7'nci günü dağıtılan kaşık helvadan dağıtıldı.

Kastamonuspor 1966 taraftarı Tahir Altıkulaç, evinde yaptırdığı kaşık helvasını futbolculara dağıttı. Futbolcuları tebrik eden Altıkulaç, "Allah sizlerden razı olsun. Ayağınıza taş değmesin. Biz de cenaze olunca 7'nci gün helva dağıtılır. Biz de 3'üncü Ligi tarihin ebedi sayfalarına gömdük. Bu nedenle bu helvayı dağıtıyoruz" dedi.

Takımı üst üste 2 sezon şampiyon yaparak önce Bölgesel Amatör Lig'den 3'üncü Lige, bu sezon da 2'nci Lige çıkaran teknik direktör Ahmet Duman, başarıda herkesin, bütün bir camianın payı olduğunu söyledi. Duman, "Belediye Başkanımızın ve Kulüp Başkanımızın hedeflediği şekilde 2 sene üst üste şampiyon olarak önce Bölgesel Lig'den 3'üncü Lig'e, daha sonra 3'üncü Lig'den 2'nci Lig'e çıkma başarısını gösterdik. Bu başarı hiç bir zaman kişisel olmamıştır. Kastamonu'ya hayırlı olsun, Kastamonu'ya yakışır" dedi.

Takım Kaptanı Osman Alptekin ise "Ben buraya geldiğim ilk günden bu takımın 2'nci Lig için kurulmuş olduğunu anlamıştım. Çok iyi takımız. BŞu an düşündüğümüz gibi de oldu. Çok iyi birliktelik yaşadık ve bunun karışılığınıda 10 puan fark ile şampiyon olduk. Seneye 2'nci Lig'de de başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

- Kastamonu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kastamonuspor 1966'da 2'nci Lig Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • berlın den ilhami: halktan esnaftanda kücükde olsa kastamonu spora yardım beklıyom sayın baskan bır bahıs hesabı. acarsa ben almanya berlınden katılmayı mecbur bilirim yeter artık herseyde gerı kalıyon yürü kastamonum yolun acık olsun insallah 0 0 Yanıtla

Advertisement