Kaybolan çocuk 25 saat sonra bulundu GAZİANTEP - Son Dakika
Güncel

Kaybolan çocuk 25 saat sonra bulundu GAZİANTEP

Kaybolan çocuk 25 saat sonra bulundu GAZİANTEP

Kaybolan çocuk 25 saat sonra bulundu GAZİANTEP

23.09.2013 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaybolan çocuk 25 saat sonra bulundu - GAZİANTEP

Kaybolan çocuk 25 saat sonra bulundu

- Gaziantep'te ailesiyle kurbanlık almaya gittiği köyde kaybolan ve bir çoban tarafından dağda baygın halde bulunan 8 yaşındaki konuşma engelli çocuk, tedavi altına alındı

GAZİANTEP (AA) - KAAN BOZDOĞAN - Ailesiyle kurbanlık almaya gittiği köyde kaybolan 8 yaşındaki konuşma engelli çocuk, 25 saat sonra dağda baygın halde bulundu.

Alınan bilgiye göre, baba Nusrettin Yıldırım, 4 çocuğu ile merkeze bağlı Beşkuyu köyüne kurbanlık almaya gitti. Bir süre sonra, çocuklarından konuşma engelli Abdulkadir Yıldırım'ın kaybolduğunu fark eden baba, köy sakinleriyle çevrede çocuğunu aradı. Arama çalışmasından sonuç çıkmayınca jandarmaya haber verildi.

Bunun üzerine jandarma, AKUT ve köy halkı arama çalışmalarına katıldı. İl Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Albay Ercan Alacakurt'un öncülüğündeki çalışmalara iz takip köpeği "Ufo"da katıldı ancak herhangi bir sonuç alınamadı. Bu arada, Sarıkaya köyü kırsalında bir çoban tarafından dağda baygın halde bir çocuk bulunduğu ihbarı alındı.

Geceyi dağda geçirdiği tahmin edilen çocuğun 25 saat önce kaybolan Yıldırım olduğu anlaşıldı. Konuşma engelli çocuk, 112 Acil Servis ekiplerince Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Şahinbey Uygulama ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Doktor Alper Aba, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocuğun genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Yaklaşık 25 saat önce kaybolduğu ifade edilen çocuk şuanda hastanemizde tedavi altında. Sağlık durumu iyi ancak sıvı kaybı var onu gidermeye çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaybolan çocuk 25 saat sonra bulundu GAZİANTEP - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement