Kaygınızdan Şimdi Kurtulun! - Son Dakika
Güncel

Kaygınızdan Şimdi Kurtulun!

Esenlerliler'e "Sürekli Endişeliyim" konulu bir seminer veren Psikolog Aslı Karasaç, "Kendinizi iyi hissetmeye başlamak için en uygun zamanı beklemeyin. En uygun zaman, şu an" dedi.

20.10.2014 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Sağlık Buluşmaları kapsamında Psikolog Aslı Karasaç, Esenlerli vatandaşları kaygı bozukluğu hakkında bilgilendirdi. Esenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda Karaçam, "Sürekli Endişeliyim" konulu bir seminer verdi.

HANGİ DURUMDA DESTEK ALINMALI?

Kaygının hangi durumlarda tedavi edilmesi gerektiğini anlatan Karasaç, "Kişinin mesleki ve ailevi hayatını etkilemeye başlamışsa, kişi iletişim güçlüğü çekiyorsa, kaygı gününün bütün kısmını kapsıyorsa, duygulanımını kontrol edemiyor ve en az 6 aydır bu durumu yaşıyorsa kaygı bozukluğu ihtimali yüksektir ve destek alınmalıdır" dedi.

UYGUN ZAMANI BEKLEMEYİN

Kaygının biyolojik, psikolojik ve çevresel faktörlere bağlı ortaya çıktığını söyleyen Karasaç, "Kaygıyla başa çıkmak için kaygılı olduğunuzu kabul etmeniz gerekir. Kendinizi iyi hissetmeye başlamak için en uygun zamanı beklemeyin. En uygun zaman, şu an" diye konuştu. Karaçam, konuşmasının sonunda vatandaşların sorularını cevapladı ve doğru nefes alma tekniklerini uygulamalı olarak anlattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaygınızdan Şimdi Kurtulun! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement