Kaymakam Fırat Okul Gezilerini Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Fırat Okul Gezilerini Sürdürüyor

Kaymakam Fırat Okul Gezilerini Sürdürüyor

Şanlıurfa'nın Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat ilçe genelindeki eğitim sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla okul gezilerini sürdürüyor.

12.11.2014 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, Zürrek İlk Ve Ortaöğretim Okuluna denetim ve inceleme ziyaretinde bulundu.

Akçakale Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre; Akçakale İlçe Kaymakamı Eyüp Fırat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız ile birlikte Zürrek İlk Ve Ortaöğretim Okulunu ziyaret etti.

Eksikleri yerinde tespit eden Kaymakam Fırat, eksiklerin kısa sürede giderileceğini belirterek yapılan tüm işlerin takipçisi olacaklarını belirtti.

Kaymakam Fırat, "Dönem başında belirlediğimiz hedef doğrultusunda okullarımıza yönelik denetim, inceleme ve ziyaretlerde bulunuyoruz. Amacımız öğrencilerin eğitim kalitelerinin yükselmesi için elimizden gelen her türlü imkanları kullanıyoruz. Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz de performanslarını ortaya koyarak Akçakale'nin eğitim seviyesini yükseltmek ve mevcut durumdan daha ileriye götürmek için daha fazla emek ve çaba sarf ederek başarı oranının artacağına inanıyoruz" dedi.

Kaymakam Fırat daha sonra, Atatürk İlkokul Müdürü ve Öğretmenler ile mini bir toplantı düzenledi. Kaymakam Eyüp Fırat sınıfları tek, tek dolaşarak, öğrenciler ile sohbet etti. Kaymakam Fırat, çeşitli hediyeler ve kırtasiye malzemeleri vererek çocukları sevindirdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kaymakam Fırat Okul Gezilerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement