Kaymakam Karaca'dan Teog'da İlk Beşe Girenlere Ödül - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Karaca'dan Teog'da İlk Beşe Girenlere Ödül

Kaymakam Karaca\'dan Teog\'da İlk Beşe Girenlere Ödül

Tunceli Ovacık İlçe Kaymakamı Kürşad Karaca, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) 2’inci sınavında ilçe genelinde ilk beşe giren öğrencileri bilgisayarla ödüllendirdi.

01.08.2016 12:56

Tunceli Ovacık İlçe Kaymakamı Kürşad Karaca, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) 2'inci sınavında ilçe genelinde ilk beşe giren öğrencileri bilgisayarla ödüllendirdi.

Kaymakam Karaca, TEOG'da dereceye giren öğrencileri, aileleri ve öğretmenleriyle birlikte makamında kabul etti. Karaca, burada yaptığı konuşmada çocukların medeniyet sayısı artmış ve daha da ilerlemiş bir ülkede yaşamaları için çalıştıklarını ifade ederek, "Umarım sizlerde önümüzdeki yıllarda bizlerin yerine geçtiğiniz zaman bu devletin eğitim imkanlarından faydalanıp, öğretmenler, akademisyenler, bilim adamları, hakim, savcı olursunuz. Aklınızdan, gönlünüzden ne geçiyorsa o mesleğe sahip olup, faydalı olursunuz. Sizleri başarılı görmek bizleri her zaman fazlasıyla mutlu ediyor. Her sene güzel bir başarı gösteriyoruz. Eğitim olarak, eğitim camisi olarak. İnşallah artarak bu devam edecek" dedi.

Karaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Cem Kızılyay ve okul müdürünün de hazır bulunduğu törende, dereceye giren Şehit Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun Ortaokulu'ndan Ferhat Can Eren'e, Mert Karaca'ya, Zelal İgit'e, Seray Şendal Gür'e ve Eylül Güneş'e bilgisayar hediye etti. - TUNCELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Karaca'dan Teog'da İlk Beşe Girenlere Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement