Kaymakam Kılıçarslan, Şehit ve Gazi Aileleriyle İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kılıçarslan, Şehit ve Gazi Aileleriyle İftarda Bir Araya Geldi

Kaymakam Kılıçarslan, Şehit ve Gazi Aileleriyle İftarda Bir Araya Geldi

Giresun’un Görele İlçe Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, iftar yemeğinde ilçe genelindeki şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.

28.06.2016 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele İlçe Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, iftar yemeğinde ilçe genelindeki şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.

Kaymakam Ünal Kılıçarslan'ın ev sahipliğinde verilen iftar yemeğine şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra Belediye Başkanı Tolga Erener, İlçe Jandarma Komutanı Aytunç Tayfur, İlçe Emniyet Müdürü Nazım Şahin, İlçe Yazı İşleri Müdürü Yaşar Aydın ve SYDV Müdürü Aydın Yaman katıldı.

Burada bir konuşma yapan Kaymakam Kılıçarslan, yemeğe katılanlara teşekkür ederek, "Aziz şehitlerimizi anlatmaya kelimeler yetersiz kalır. Onlar ki; dünyada en değerli varlıkları olan anne, baba eş ve çocuklarını geride bırakmayı göze almış ve bu topraklar için şahadete koşar adım gitmişlerdir. Acılarınızı tekrar ifade etmek yerine bu gün sizlerle birlikte olmak ve varsa sorunlarınızı çözmek noktasında bir iftar yemeği düzenlendik, düzenlediğimiz iftar yemeğine katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. En değerli unsurlarını canlarını Vatanımızın bekası ve bölünmez bütünlüğü için seve seve veren şehitlerimizi rahmetle anıyor ve Gazilerimize de uzun ömürler diliyorum. Şehit ve gazi ailelerine hayırlı Ramazanlar ve bayramlar diliyorum" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Kılıçarslan, Şehit ve Gazi Aileleriyle İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement