Kaymakam Murat, Okul Müdürleri ile Değerlendirme Toplantısı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Murat, Okul Müdürleri ile Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Kaymakam Murat, Okul Müdürleri ile Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat, okul müdürleriyle yıl sonu değerlendirme toplantısı yaptı.

24.06.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat, okul müdürleriyle yıl sonu değerlendirme toplantısı yaptı.

Yenice İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Yenice Merkez, belde ve köy okulları müdürleri, şube müdürleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Özden'in katılımıyla bir değerlendirme toplantısı düzenledi.

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda 2014-2015 eğitim öğretim yılının genel bir değerlendirmesi ve TEOG sınav sonuçlarının karşılaştırılarak kıyaslaması yapıldı.

Şube Müdürü Cemalettin Yüceer'in hazırlamış olduğu grafik ve istatistik bilgileri ile 2014-2015 TEOG sınavında başarılı olan okullar, başarısı düşenler ve dersler bazında analiz yapıldı. Ayrıca İsmetpaşa Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Enes Cebecik ve Türkçe Öğretmeni Ömer Alagöz'ün hazırlamış oldukları bu seneki başarılarını özetleyen 'nasıl başarılı olduk' adlı sunumlarını paylaştılar.

Kaymakam Murat, okul müdürleri ile yapmış olduğu toplantı sonrası tüm müdürlere başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, tüm derslerde üstün başarı gösteren İsmetpaşa Ortaokulu Müdürü ve öğretmenlerini de ayrıca kutladı. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Murat, Okul Müdürleri ile Değerlendirme Toplantısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement