Kaymakam Narinoğlu Çocuklarla İftar Yaptı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Narinoğlu Çocuklarla İftar Yaptı

Kaymakam Narinoğlu Çocuklarla İftar Yaptı

İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve eşi iftarını Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürlüğü'ne bağlı bakım evinde bulunan kız çocukları ile birlikte açtı.

16.07.2014 11:07  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve eşi Nesrin Narinoğlu iftarını Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürlüğü'ne bağlı bakım evinde bulunan kız çocukları ile birlikte açtı.

Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürlüğü'ne bağlı Yunus Emre Çocuk Evi'nde bulunan kız çocukları iftarlarını İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve eşi Nesrin Narinoğlu ile birlikte açtılar. Misafirleri için büyük bir özveri ile hazırlık yapan çocuklar, hünerlerini göstermek için adeta birbirleriyle yarıştı. Kendi elleriyle yaptıkları yemekleri Kaymakam Narinoğlu ve diğer misafirlere sundular.

İftarın ardından çocuklarla vakit geçiren Kaymakam Narinoğlu, çocuklarla oyun oynadı, sohbet etti. İftar Programına ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı, İl Müdür Yardımcısı Sultan Bulut, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdür Yardımcısı Cemal Bulut, Sema Cengiz Büberci Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Seher Kulein de katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Narinoğlu Çocuklarla İftar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement