Kaymakam Şekekerci'den Mahmutbeyli ve Karayusuflu Mahallelerine Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Şekekerci'den Mahmutbeyli ve Karayusuflu Mahallelerine Ziyaret

Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, köy iken mahalle statüsüne geçen Mahmutbeyli ve Karayusuflu mahallelerini ziyaret etti.

18.04.2016 15:13

Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, köy iken mahalle statüsüne geçen Mahmutbeyli ve Karayusuflu mahallelerini ziyaret etti.

Cami avlusunda ve mahalle meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Şekerci, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Kavak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın tespit ettiği ihtiyaç sahibi aileleri, hasta ve yaşlı vatandaşları da ziyaret eden Şekerci, özellikle kanser hastası bir vatandaşla yakından ilgilenerek isteklerini not aldı. Şekerci, daha önce ev onarım ve yapım yardımı verilen ailelerin evlerini de inceledi.

Şekerci, mahalle ziyaretlerinin önemli olduğunu belirterek, "Herhangi bir mahalleye ziyarete gittiğimizde, mahalleli tarafından güler yüzle karşılanıyoruz. Bu ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla yüz yüze görüşme fırsatı buluyoruz. Gerektiğinde kapı kapı dolaşıp yaşlılarımızı, hastalarımızı, muhtaç aileleri ziyaret ediyoruz. İsteklerini kayıt ediyoruz. Kamu, kurum ve kuruluşlarına müracaat için gitmek isteyip de çekingenliği nedeniyle gidemeyen vatandaşlarımıza da cesaret veriyoruz. Aynı zamanda bu incelemelerimiz ve görüşmelerimiz sayesinde hem sorunların çözüm sürecini hem de en iyi hizmeti verebilme imkanını sağlıyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaymakam Şekekerci'den Mahmutbeyli ve Karayusuflu Mahallelerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement