Kaymakam Yönden, Engelli Abbas'ı Dinledi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Yönden, Engelli Abbas'ı Dinledi

Kaymakam Yönden, Engelli Abbas\'ı Dinledi

Didimli Engelli Şair Abbas Karabulut, Kaymakam İskender Yönden’le görüşmek için gittiği kaymakamlık binasında makam odasına çıkacak engelli asansörü ve rampası bulunmadığı için Yönden’le Kaymakamlık girişinde görüştü.

16.08.2016 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didimli Engelli Şair Abbas Karabulut, Kaymakam İskender Yönden'le görüşmek için gittiği kaymakamlık binasında makam odasına çıkacak engelli asansörü ve rampası bulunmadığı için Yönden'le Kaymakamlık girişinde görüştü.

Abbas Karabulut'un kendisine destek isteyen dilekçesini burada kabul eden Kaymakam Yönden Abbas'ın aldığı bakım parası ve yardımların neler olduğunu bakımı üstelenen aile bireylerinin sosyal durumları ve eğitim durumları hakkında da bilgiler aldı ve yapacakları incelemenin ardından gerekli yardımı yapacaklarını belirtti.

"YENİ BİNADA ENGELLİLER İÇİN ASANSÖR OLACAK"

Abbas gibi bazı engelli vatandaşların makama ulaşamamasından üzüntü duyduğunu belirten Kaymakam İskender Yönden hazırladıkları yani Kaymakamlık binası projesinin kabul gördüğünü ve yer çalışması ile ilgili Mal Müdürlüğünün bir kaç önerisini değerlendiğini yakın zamanda Didim'in yeni bir hükümet Konağına kavuşacağının müjdesini verebileceğini söyledi.

Binadaki en büyük özelliğin engelli vatandaşların kaymakamlığın her katına ulaşabilecekleri ve bina dışından yapılacak asansörün bulunacağını söyledi. Kaymakam İskender Yönden, Halen mevcut binada bir engelli asansörü yapılabilmesinin teknik olarak mümkün olmamasından dolayı yeni binada bu detaylara dikkat edeceklerini belirtti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Yönden, Engelli Abbas'ı Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement