Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcıları, uyuşturucu madde bulunduran, kullanan ve ticaretini yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi.

22.04.2015 14:34

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokak satıcıları, uyuşturucu madde bulunduran, kullanan ve ticaretini yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi.

Emiyetten yapılan yazılı açıklamaya göre, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları yönünde istihbari bilgiler elde edilen S. D., K. U., T. K. ve E. K'nin yakalanmaları ve suç delillerinin elde edilmesi amacıyla çalışma başlatıldı. Şüpheliler, evlerine baskın yapılarak gözaltına alındı.

T. K.'nin evinde defter kağıdına sarılı satışa hazır 52 fişek halinde 164,7 gram esrar, 9 ayrı paket halinde 629 ecstasy tablet, ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait şarjör, 27 adet 7,65 çapında fişek, hassas terazi, söz konusu uyuşturucu maddelerin paketlenmesinde kullanıldığı değerlendirilen 2 defter ve rulo halinde alüminyum folyo ile üzerinde 4,70 gram ele geçirildi.

S.D, K.U. ve E.K, haklarında "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan düzenlenen soruşturma evrakıyla sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı. T.K, Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement