Kayseri Erciyesspor, Bursaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika
Spor

Kayseri Erciyesspor, Bursaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Kayseri Erciyesspor, Bursaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, ligin 26. haftasında karşılaşacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

01.04.2015 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, ligin 26. haftasında karşılaşacağı Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Takımı ile ikinci antrenmanına çıkan teknik direktör Fatih Tekke, oyuncularla yakından ilgilendi.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Çaykur Rizespor'a kendi evinde 3-0'lık skor ile mağlup olan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, takımın eski teknik direktörü Mehmet Özdilek'in istifasının ardından, Bursaspor maçı hazırlıklarını takımın yeni teknik direktörü Fatih Tekke ile sürdürdü. Takımın eski teknik direktörü Mehmet Özdilek'in aksine Fatih Tekke, antrenmanda ısınma koşusu ve streching hareketlerine daha fazla zaman ayırdı. Teknik direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleşen antrenmanda mavi-siyahlılar kondisyon ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Takım halinde yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, streching hareketleri ve istasyon koşuları sonrası iki grup halinde top kontrolü ve pas çalışmaları ile devam etti. Ardından bir grup şut çalışması yaparken, diğer grup ise dar alanda kontrol pas çalışması gerçekleştirdi.

Takımda sakatlığı devam eden isimlerden Manjeck ve Cenk Ahmet antrenmanını kapalı alanda sürdürürken, Barış ise takımdan ayrı düz koşu çalışması yaptı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kayseri Erciyesspor, Bursaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement