Kayseri Ev Kadınını Dolandıran 2 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kayseri Ev Kadınını Dolandıran 2 Şüpheli Yakalandı

Kayseri Ev Kadınını Dolandıran 2 Şüpheli Yakalandı

Ev kadınını dolandıran 2 şüpheli yakalandıKAYSERİ'de kendilerini polis olarak tanıtarak 27 yaşındaki ev kadını D.Y.'nin altın ve paralarını dolandıran 2 şüpheli polis tarafından yakalandı.

27.04.2016 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ev kadınını dolandıran 2 şüpheli yakalandı

KAYSERİ'de kendilerini polis olarak tanıtarak 27 yaşındaki ev kadını D.Y.'nin altın ve paralarını dolandıran 2 şüpheli polis tarafından yakalandı.

Merkez Melikgazi İlçesi Demokrasi Mahallesi Kadir Has Bulvar'ında oturan ev kadını D.Y.?yi telefonla arayan şüpheliler, kendilerini polis olarak tanıtıp, bir kuyumcu dükkanının soyulduğunu ve kimlik bilgilerinin kullanıldığını söyledi. Ardından da yapılacak soruşturma kapsamında evdeki altın ve paraları, eve gelecek polise teslim etmesini istediler. D.Y., 3 adet altın zincirli kolyeyi, 2 alyans yüzüğü, 1 altın saati, 950 euro, 550 TL ve kredi kartını çantaya koyarak gelen kişilere teslim etti. Daha sonra dolandırdığını anlayan D.Y., durumu polislere bildirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, verilen eşgal üzerine 22 yaşındaki E.Ç.'yi Anbar Mahallesi'nde, 28 yaşındaki E.T.'yi ise İnönü Bulvarı'nda kovalamaca sonucu yakalayarak gözaltına aldı. İki şüphelinin üstlerinde yapılan aramada D.Y.'den aldıkları altınlar ele geçirildi.

Şüphelilerin 950 euro parayı da bozdurmak için başkasının adına Şanlıurfa'ya gönderdiği belirlendi. Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan iki şüpheli, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Ev Kadınını Dolandıran 2 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement