Kayso Başkanı Mustafa Boydak Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kayso Başkanı Mustafa Boydak Açıklaması

Kayso Başkanı Mustafa Boydak Açıklaması

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’üncü yıldönümü nedeni ile yazılı bir açıklama yaparak, “Anadolu’nun düşmandan temizlenip Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna zemin hazırlayan 30 Ağustos Zaferinin 94’üncü yıldönümü tüm milletimize kutlu olsun” dedi.

29.08.2016 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıldönümü nedeni ile yazılı bir açıklama yaparak, "Anadolu'nun düşmandan temizlenip Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna zemin hazırlayan 30 Ağustos Zaferinin 94'üncü yıldönümü tüm milletimize kutlu olsun" dedi.

Başkan Boydak, "30 Ağustos Zaferi, Atatürk' ün önderliğinde yüce Türk milletinin şanlı ordumuz ile birlikte yazdığı bir destandır. Türkün engin tarihi, insanlık aleminde kendisini farklı ve saygın kılan unutulmaz zaferlerle dolu olup, 26 Ağustos 1922 tarihinde başlayan büyük taarruz ve meydan muharebeleri sonucunda Anadolu toprakları sonsuza kadar Türk yurdu yapılmıştır" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zaferi'nin tarih sayfalarındaki yerini, inancın zafere dönüştüğü büyük bir kahramanlık örneği ve bağımsızlık mücadelesi olarak aldığını kaydeden Başkan Boydak, "Bugün bize düşen, bu ruh ve şuuru yaşatarak gelecek nesillere aktarmaktır. Aziz milletimizin, kahraman Türk ordusuyla tek bir yürek halinde verdiği bu zorlu mücadele sonucunda elde ettiği barış ve huzur ortamını koruyarak, çağdaş uygarlık yolunda yürümeye devam etmektir. Bu düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve hayatlarını bu şanlı bağımsızlık mücadelesine vermiş aziz şehitlerimizi, saygı, minnet ve rahmetle anıyorum" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayso Başkanı Mustafa Boydak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement