Kaza Yapan Sarhoş Kadın, Hastanede Polisle İlişkiye Girmeye Çalıştı - Son Dakika
Dünya

Kaza Yapan Sarhoş Kadın, Hastanede Polisle İlişkiye Girmeye Çalıştı

ABD'de polisler, arabasıyla kaza yapan alkollü kadını üstsüz ve pantolonu aşağı sıyrılmış halde buldu. Hastaneye kaldırılan kadın, polis memuruyla ilişkiye girmeyi denedi.

09.12.2016 16:10  Güncelleme: 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika'nın Florida eyaletinin Stuart ilçesinde 24 Kasım'da Jamie Schmude adlı kadın iddiaya göre alkollü araç kullanması neticesinde kaza yaptı. Kaza yerine ulaşan polis ekipleri 30 yaşındaki kadını üstsüz, kot pantolonunu diz kapaklarına kadar sıyırmış vaziyette buldu. Polisler, kazazedeyle iletişim kurmak istemelerine rağmen Jamie'nin düzgün bir cümle kuramadığını, kaza yapan araçtan çıkarıldığını tutanağa işledi.

KENDİSİNE NELER OLDUĞUNU ANLATMAYA ÇALIŞAN POLİSE SARKTI

İlk yardım görevlileri kazazede kadını hastaneye götürdükten sonra, burada uyanması söylenen kadın, hemşirelere bağırarak hastaneyi birbirine kattı. Hastanede çıngar çıkaran Jamie daha sonra tekrar uykuya daldı. Gözaltına alınma tutanağında, genç kadının yatağında birkaç kez uyandığı, sesli şekilde geğirmesi sonucunda etrafa alkol kokusu yayıldığı bilgileri yer aldı. Jamie, kendisine ne olup bittiğini açıklamaya çalışan polis memuruyla hastanede cinsel ilişkiye girme teşebbüsünde bulundu.

POLİSE GÖZLERİNİ DİKİP 'SENİNLE İLİŞKİYE GİRECEĞİM' DEDİ

Gözaltına alınma tutanağında; genç kadının polis memuruna: "Sen gördüğüm en cazip erkeksin. Seninle çılgınlar gibi ilişkiye gireceğim." sözlerini sarf ettikten sonra alt dudağını ısırdığı, inlediği, polis memuruna gözlerini diktikten sonra kendi elini kasıklarının arasına götürdüğü ifadeleri kaydedildi. Jamie Schmude'nin bu hareketleri en az üç sefer yaptığı tutanağa yansıdı. Kadının yaşananlardan ötürü sosyal medya hesabından özür dilediği açıklandı.

Kaza Yapan Sarhoş Kadın, Hastanede Polisle İlişkiye Girmeye Çalıştı

Son Dakika Dünya Kaza Yapan Sarhoş Kadın, Hastanede Polisle İlişkiye Girmeye Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement